szon-sportoldal

2010.10.06. 19:54

Sikeresen búcsúztak a szabadtéri versenyektől

<p>Kitettek magukért az NYVTC-Nyírsuli fiatal teniszezői a hétvégi nyíregyházi évadzáró versenyen.</p>

Az idei utolsó szabadtéri találkozón a hazaiak mellett többek között debreceni, budapesti, váci és fehérgyarmati fiatalok is pályára léptek.

A 12 éveseknél mind a fiúknál mind a lányoknál hazai versenyző állhatott a dobogó legfelső fokára. A lányoknál Nagy Hanna egy hatalmas, három órás döntő után végzett az élen, a fiúknál Kalotai Gergő nyakába akasztották az első helyért járó aranyérmet. Az F12- ben meg kell még említenünk Toma Henriket aki kilenc évesen a harmadik helyet tudta megszerezni és csak nagyon kevés hiányzott a döntőbe jutásához.

A 10 éveseknél is szépen szerepeltek a hazai gyerekek, hiszen Gazdag Olivia és Becser Dominik egyaránt a harmadik helyen zárt. Az NYVTC-Nyírsuli szineiben pályára lépett még Závaczki Martin, Galambos Zsófia, Zöldi Aliz, Zöldi Martina, Salamon Eszter és Hidas Réka. A fiatal korosztály eredményekben gazdagan zárhatta a szabadtéri szezont, jöhet a téli felkészülés.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!