szon-sportoldal

2010.12.01. 16:52

Pontokba kerültek a bakik

<p>Nem sok hiányzott ahhoz, hogy pontot szerezzen a Nyíregyházi KSK.</p>

Nem sok hiányzott! Az NB I. B-és férfi kézilabda bajnokságban az eddig egyetlen győzelmet felmutató Nyíregyházi KSK szombaton Balassagyarmaton közel állt az újabb pont megszerzéséhez, ám a mieink 23–22–es állásnál időntúli hetest hibáztak, így oda lett a bravúros pontszerzés.

– Az előjelek nem voltak kedvezőek, mert Braun Brúnó családi gyász (elhunyt a nagymamája, a szerk.) miatt nem utazhatott velünk – kezdte visszapillantását Váczi Sándor, a csapat edzője. – Ennek ellenére már az első félidőben is jól játszottak a fiúk, igaz a szünetre a hazaiak vonultak két gólos előnnyel, ám ilyen arányban mi is vezettünk. A második félidőben döntőnek bizonyult Kiss harmadik sárga lapja és kiválása, hiszen újabb beállóst veszítettünk. Nem tehettem mást, mint Erdős állítottam helyére, ám ez igen kényszerhelyzet volt.

Jól küzdöttek a srácok

– Mindezek ellenére még nyerési esélyünk is volt, hiszen 22–22–nél óriási ziccerünk volt, ami sajnos kimaradt.- Ráadásul a hazaiak ismét előnyhöz jutottak, amire lehoztam Gadnait a kapuból és megkülönböztetővel egy mezőnyjátékos állt a helyére. A húzás bevált, hiszen négy perccel a játékidő vége előtt egy kijátszott akció után jogos heteshez jutottunk. Mivel nem állt az óra, a büntető már időntúli lett és sajnos kimaradt. Jól küzdöttek a srácok, ám a döntő pillanatokban elkövetett hibáink miatt nem sikerült pontot szereznünk.

Ősszel erre már csak egyszer lesz esélye Dancséknak, mégpedig vasárnap 18 órától a Bem iskola csarnokában, ahol a dabasiak a vendégeskednek.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!