szon-sportoldal

2011.01.18. 14:24

Egy gém egyetlen nap alatt

<p>Fucsovics Márton egyesbeli mérkőzése nem került a programba a kínai ITF-future-viadalon, párosban pedig az első játék megnyerése után eső miatt félbeszakadt az összecsapás.</p>

Kínában a helyzet változatlan. Hideg van. Nagyon. A baj ezzel csak az, hogy Mengziben szabadtéren, 5-6 fokban kell játszani az ITF-future-torna mezőnyének.

Viszont van egy jó hírünk is: Joó György menedzser több mint egy hétig tartó keresgélés után végre talált a meleg holmijait itthon hagyó nyíregyházi-szatmárnémeti stáb számára megfelelő méretű pufajkákat, így Fucsovics Marciék már nem fáznak annyira. Mert a játék nem melegítette kedden az NYVTC világranglista-pontokra vágyó teniszezőjét. Egyesbeli mérkőzése a múlt heti torna végső győztese, Vu Di ellen nem került a programba, párosban viszont farkasszemet nézhettek egymással – egyetlen gém erejéig. A Fucsovics, Ante Pavic (horvát) alkotta tandem ugyanis megnyerte a meccs első játékát a kínai ellenféllel (a remélhetőleg szerdai egyesbeli riválisnak, Vu Dinak Ma Ja-nan a partnere) szemben, majd az eleredő eső a hotelig kergette a játékosokat.

Ott legalább meleg van…

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!