szon-sportoldal

2011.02.22. 14:36

Marci nem volt elég merész

<p>Közel járt a pontszerzéshez, de a főtábla első fordulójában alulmaradt Fucsovics Márton az ötödik helyen kiemelt spanyol riválisával szemben.</p>

Az előző hetinél eggyel több kört élt túl, ám világranglista-ponttal így sem gazdagodott Fucsovics Márton. Az NYVTC teniszezője a 15 ezer dollár összdíjazású zágrábi ITF-future-torna főtáblájának első fordulójában nagy meccset vívott az ötödik helyen kiemelt spanyol Arnau Brugues-Davival, de mindkét szettben az ellenfél volt egy hajszállal jobb, így 6:4, 6:4-es vereség lett a vége.

Marci jól küzdött, több bréklabdája is volt, de olyankor nem volt elég merész – összegezte a látottakat Hornok Miklós Davis Kupa-kapitány, aki ezen a tornán a kétszeres junior Grand Slam-bajnok kísérője volt. A keddi vereség után a magyar küldöttség haza is tért, és folytatja felkészülését a következő megpróbáltatásokra: a törökországi versenyre és a ciprusi Davis Kupa-mérkőzésre.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!