szon-sportoldal

2011.06.06. 13:41

Bige Holding Open: Kilenc magyar a főtáblán

<p>Kedden már világranglista-pontokért mérkőznek a nyíregyházi női ITF-future-verseny, a Bige Holding Open résztvevői.</p>

A selejtezők befejezése és a hétfői szünnap után kedden a főtábla küzdelmeivel folytatódik a Bige Holding Open ITF-future női világranglistaverseny. Az összdíjazás 10 ezer dollár, az egyéni versenyszám győztese 1568 dollárt tehet zsebre, és 12 világranglista-ponttal gazdagodik.

Bige Holding Open: magyaroké a legnépesebb delegáció

 

A harminckettes főtáblán a magyaroké a legnépesebb delegáció, összesen kilenc honfitársunk szerepelhet az első körben, amelynek győztesei már ranglistaponttal gazdagodnak. Közülük Bulgakova Vaszilisza a legmagasabban jegyzett, ő a viadal negyedik kiemeltje. A többiek közül Mikó Zsófia, Lukács Vanda és Argyelán Csilla alanyi jogon, Varga Fanni a selejtezőből érkezve, Müller Réka, Bukta Ágnes, Kapitány Krisztina és Nagy Judit pedig szabadkártyával került a főtáblára. A harminckettes mezőny további részét négy-négy román és cseh, három osztrák, két-két olasz és szerb valamint egy-egy argentin, szlovák, macedón, orosz, svéd, lengyel, francia és montenegrói versenyző alkotja. Párosban tizenhatos mezőnyt alakítottak ki a szervezők.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!