szon-sportoldal

2011.08.11. 18:07

Műtét és sportorvosi vizsgálat

Játékengedélyek kellenek ahhoz, hogy a Szpari szombaton kupázni tudjon.

Játékengedélyek kellenek ahhoz, hogy a Szpari szombaton kupázni tudjon.A csütörtök az egészségügyről szólt a Szparinál. Miként arról már beszámoltunk Gálhid Györgynek, az NB II-es focicsapat edzőjének eltörött a kézközépcsontja, ezért csütörtökön meg kellett műteni, csak pénteken hagyja el a kórházat. A játékosok a kötelező orvosi vizsgálaton vettek részt, ez és gyúrás volt a tegnapi program.

A Magyar Kupában vasárnapra kiírt meccset végül a két klub kérésére szombaton 17 órakor kezdik Tiszaújvárosban.

Tárgyaltak a játékosokkal

Az még nagy kérdés, hogy a nyíregyházi együttesben kik lépnek, léphetnek pályára. Ehhez játékengedélyekre, ahhoz pedig szerződésekre van szükség.Játékengedélye egyelőre azoknak van, akiket korábban között kontraktusok kötnek a Szparihoz, az új kiszemelteknek még nincs meg a játékengedélye, hiszen miként azt említettük, ehhez szerződések kellenek.

Információink szerint csütörtökön Gál László, az új tulajdonos megbízottja tárgyalt a focistákkal, amennyiben ezek eredményre is vezettek, akkor pénteken kell elintézni azokat a papírokat, amelyek alapján az érintettek jogosultak pályára lépni a szombati kupameccsen.

Sipos Balmazújvárosba tart

Értesüléseink szerint Sipos Tamás biztosan nem lesz ott Tiszaújvárosban, ő egyénként a szerdai, cigándi meccsről is hiányzott. Úgy tudjuk, a védő Balmazújvárosba tart, előrehaladott tárgyalásokat folyta a hajdúsági klub vezetőivel.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!