szon-sportoldal

2011.08.02. 14:26

Ünnepélyes díjkiosztó

A focicsillagokat és a szerencsés szavazókat is vendégül látjuk ma délután.

A focicsillagokat és a szerencsés szavazókat is vendégül látjuk ma délután.Nemrégiben zártuk le azt a játékunkat, amelyet a Kelet-Magyarország focikedvelő olvasóinak hirdettünk meg. Olvasóink döntötték el, hogy kiket illessen meg a lapunk által alapított ,,Az évad futballcsillaga” cím.Várakozáson felüli volt az érdeklődés, összesen 4718 szavazat érkezett, ebből mindössze 36 volt érvénytelen. A különböző osztályokban szereplő csapataink edzői, szakvezetői jelölték meg együttesük legjobbját. Az így kapott és közzé tett névsorokból választhatták ki olvasóink a legszimpatikusabb, az általuk a legjobbnak tartott focistát.

Lapunk értékes díjjal jutalmazza a győzteseket a következő osztályokban: NB II., NB III., megyei I. és II. osztály, az érvényes szavazatot beküldők közül pedig sorsoltunk és négyen ajándékot kapnak, sőt, részt vehetnek a díjátadó ünnepségünkön is. Ez hamarosan kezdődik a nyíregyházi Rolling Rock étteremben.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!