szon-sportoldal

2011.10.22. 20:47

Fogyott ugyan, de megmaradt ez előny!

<span style="font-size: medium;">Kézilabda - Nem tiktolt szándékkel két pontért indultak el szombaton kicsit késve Lajosmizsére a Nyíregyházi KSK NB I. B-és férfi kézilabdázói.

Kézilabda - Nem tiktolt szándékkel két pontért indultak el szombaton kicsit késve Lajosmizsére a Nyíregyházi KSK NB I. B-és férfi kézilabdázói. Bartha Dénes legénysége jól kezdett, az első félidőben jól múködött a védekezés, a támadások pedig rendre eredményesk voltak, így szünetre megnyugtató, hat gólos előnnyel volnulhattak Tarnavölgyiék. A folytatás már nem volt ilyen dícséretes, hiszen a vendégek védekezésébe egyre több hiba csúszott be, amit a mizseiek könyörtleneül értékesítettek. A nyíregyház támadások hatékonysága is romlott, és ugyan fogyott Vargáék előnye, de a hajrára így is két gólos forral indultak Bursacék. Izgalmas volt a végjáték, de végül egy góllal nyertek Vasasék, így fontos két ponthoz jutottak.

Kézilabda NB I.B

Primavera Mizse KC-Nyíregyházi KSK 26-27 (12-18)

Lajosmizse, 200 néző, v: Szegedi, Ugyatinszki. NYKSK: Gadnai – Horváth 3, Tarnavölgyi 6, Kocsis 1, Varga 6/3, Bursac 6, Vasas Gy. 3. Csere: Oross (kapus), Braun 2, Erdős, Vasas T. Edző: Bartha Dénes. Kiállítások: 6, illetve 18 perc. Hétméteresek: 1/0, illetve 3/3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!