szon-sportoldal

2011.12.13. 08:34

Nem találtak legyőzőre a debreceni teremtornán

Remekeltek Kiss Miklós tanítványai, azaz a Nyírsuli U12-es csapata.

Remekeltek Kiss Miklós tanítványai, azaz a Nyírsuli U12-es csapata.Igaz, több döntetlent is játszva, de végül veretlenül nyerte meg a 10. Télapó-kupa teremtornát Debrecenben a Nyírsuli U12-es csapata. Kiss Miklós tanítványai csoportjukban az első helyen végeztek, az egyenes kieséses szakaszban pedig kétszer is hétméteresekkel jutottak tovább, mígnem a döntőben már nem volt kétséges az elsőségük. A csapat tagjai közül Magyar Gábor hozta haza a legjobb mezőnyjátékosnak járó különdíjat.

Utánpótlásfoci

21. Télapó-kupa, Huszti Péter-emléktorna Debrecen Város Nagydíjáért

U 12. Csoportmérkőzések: Nyírsuli–Hajdúszoboszló SE 2–2, –FA Bratislava (szlovák) 0–0, –Geralgyika (ukrán) 3–0, –Szeged Rendőr TE 1–0. Negyeddöntő: Nyírsuli–FC Munkács (kárpátaljai) 1–1 – hétméteresekkel: 2–1. Elődöntő: Nyírsuli–FA Bratislava 1–1 – hétméteresekkel: 2–1. Döntő: Nyírsuli–FC Ungvár (kárpátaljai) 3–0.

Végeredmény: 1. Nyírsuli (Oroszi István, Barta Bese, Fenyőfalvi Dávid, Natkó Levente, Viszokai Krisztofer, Listván Dominik, Kiss Levente, Magyar Gábor, Végső Előd, Starosta Dávid, Szendrei Norbert, edző: Kiss Miklós).

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!