szon-sportoldal

2012.02.19. 15:43

A rangadók napja volt a stadionban

Noha a nyíregyházi stadion műszaki alakulatát riadókészültségbe helyezték péntek délután, a teljes harci arzenál bevetésére szerencsére nem volt szükség.

Noha a nyíregyházi stadion műszaki alakulatát riadókészültségbe helyezték péntek délután, a teljes harci arzenál bevetésére szerencsére nem volt szükség. Persze, munka nélkül azért nem maradt a stáb: a műfüves katlan takarításra szorult, a már-már menetrendszerűen érkező havazás nyomait sikerült időben eltűntetni. Így szombat reggel annak rendje és módja szerint megkezdődhetett a Football Factor 3. Stadion Diner Étterem Kupa felkészülési torna egyenes kiesés szakasza.

A nap rangadójának titulálható összecsapáson a Várda SE legyűrte a Nagyecsedet, egyébiránt valamennyi párharcban az esélyesebbnek számító együttesek kerekedtek felül. Ekképpen a vasárnapi újabb körben kivétel nélkül NB III-as csapatok léptek pályára, meglehetősen izgalmas, a maga nemében parádés szereposztásban. Két kifejezetten „ütős” meccset tudtak le, elvégre a Nyírbátor–Tiszakanyár, nem különben a Baktalórántháza–Várda SE ütközet  a bajnokságban vastagon kiérdemelné a rangadó titulust.

Nos, a Fogarasi Zoltán irányította bátoriak továbbra is rendíthetelenül haladnak, mindezt a Kanyár elleni eredmény is bizonyítja, míg a Bakta a „leküzdötte” a Várdát. Az időrendi sorrendben elsőként letudott meccsen a Kemecse is hozta a papírformát – már, ha ilyentájt ildomos erről beszélni... 

Az is eldőlt, hogy február 25-én, szombaton Kemecse–Nyírbátor, majd Baktalórántháza–Tiszakanyár összecsapásokat játszanak.

 

Football Factor 3. Stadion Diner Étterem Kupa

Egyenes kiesés szakasz, szombati eredmények

Kemecse–Nagykálló 1–0 (0–0)

Gól: Fekete Á.

Ibrány–Nyírsuli U19 3–2 (2–0)

Gól: Flavio 2, Hruska Á.,, illetve Barzó G., Varga A.

Nyírbátor–Kótaj 4–0 (2–0)

Gól: Pálvölgyi 2, Nagy D., Somogyi T.

Tiszakanyár–Somseul Óvári (román) 3–0 (1–0)

Gól: Balázsi 2, Ruska.

Baktalórntháza–Nyírmada 5–1 (2–0)

Gól: Szabó R. 2, Illés L. 2 (11-esből), Marics G. (11-esből), illetve Németh A. (11-esből).

Nagyecsed–Várda SE 1–3 (0–2)

Gól: Sarkadi G., illetve Oláh D., Lakatos I., Brankovics P.

A vasárnapi eredmények

Kemecse–Ibrány 2–0 (2–0)

Gól: Miskolczi, Karkusz A.

Nyírbátor–Tiszakanyár 3–0 (2–0)

Gól:  Erdei Z., Nagy D., Mándi.

Baktalórántháza–Várda SE 2–1 (2–0)

Gól: Marics G., Szabó R., illetve Fodor A.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!