szon-sportoldal

2012.05.29. 10:10

A Namény bebiztosította bajnoki címét

Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: utolsó bajnokiját megnyerte a Nyírbátor is, ám hogy meglesz-e a bajnoki cím, az csak a szombati Kecskemét–Jászberény mérkőzésen dől el.

Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: utolsó bajnokiját megnyerte a Nyírbátor is, ám hogy meglesz-e a bajnoki cím, az csak a szombati Kecskemét–Jászberény mérkőzésen dől el.NB I., férfi

Nyírbátori ASE–Ceglédi VSE 13–5

Ezen az utolsó mérkőzésen is mindent megtett a nyírbátori csapat a harmadik helyezett Cegléd ellen, kifejezetten színvonalas mérkőzésen dőlt el a két pont sorsa. Ezek után nem maradt más, mint az élen álló nyírbátoriak kíváncsian várják a bajnoki cím sorsát befolyásoló, szombati Kecskemét–Jászberény találkozó eredményét. Győztek: Tóth Zs., Majoros B., Ciupe 3-3, Kiss Zs. 2, a Tóth Zs., Majoros B. és a Kiss Zs., Ciupe páros.

NB III., férfi

Várda ASE–Apagy SE III 14–4

Az egységes kisvárdaiak megérdemelt sikert arattak a tartalékosan felálló apagyiakkal szemben. Gy.: Márföldi 4, Pokol P., Újvári 3-3, Arady 2, az Arady, Márföldi és a Pokol P., Újvári páros, illetve Ráti S. 2, Oszlánszki L., Kiss Z. 1-1.

Vásárosnaményi SZSE–Teva-Debrecen SE I 11–7

A naményiak 9–4-es vezetésnél biztos győztesnek látszottak, ám ekkor az ellenfél feljött 9–7-re, de végül a bajnoki címüket két döntő játszmás mérkőzés megnyerésével biztosították be a hazaiak. Gy.: Szilágyi Z., Mágocsi 3-3, Misák, Sztoj 2-2 és a Sztoj, Szilágyi Z. páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!