szon-sportoldal

2012.05.21. 10:11

Nagy bajba kerültek az apagyiak

Asztalitenisz csapatbajnokságok: a szegediek ellen megnyert meccset adott döntetlenre az Apagy, és mivel Kecskeméten is kikapott, az utolsó meccsen bravúrra lesz szüksége a bentmaradáshoz.

Asztalitenisz csapatbajnokságok: a szegediek ellen megnyert meccset adott döntetlenre az Apagy, és mivel Kecskeméten is kikapott, az utolsó meccsen bravúrra lesz szüksége a bentmaradáshoz.NB I., férfi

Apagy SE–Szegedi AC II 9–9

A biztos bentmaradás érdekében győznie kellett volna az apagyi csapatnak, és jól haladtak a cél felé, hiszen 4–0-ra, 6–2-re és 9–5-re is vezettek, a végét azonban alaposan elszúrta a hazai csapat. Győztek: Hodász, Berecki D. 3-3, Fodor G., a Hodász, Berecki D. és a Fodor I., Fodor G. páros 1-1.

Kecskeméti TE–Apagy SE 11–7

A legjobb összetételében felálló hazai csapat ellen is volt esélye az Apagynak a pontszerzésre, de azt elszalasztotta a csapat, így az utolsó mérkőzésre maradt a döntés, hogy bent tudnak-e maradni. Gy.: Hodász, Berecki D., Fodor G. 2-2 és a Hodász, Berecki páros.

Nyírbátori ASE–ATSK Szeged 12–6

Két nagyon jól felkészült csapat küzdelméből a bajnoki címre törő nyírbátoriak kerültek ki győztesen – teljesen megérdemelten. Gy.: Tóth Zs. 4, Majoros B., Ciupe 3-3, a Tóth Zs., Majoros B. és a Ciupe, Kiss Zs. páros.

NB II., férfi

Diósgyőri ASE–Apagy SE II 13–5

A kiesés tudatában léptek asztalhoz Gy.: Benga, ifj. Oszlánszki L. 2-2, Oszlánszki L. 1.

Nyírbátori ASE II–Gödöllői EAC 7–11

A már bajnok gödöllői csapatnak csak megnehezíteni tudta a dolgát a házigazda, még úgy is, hogy Sallai Zoltán kiváló teljesítményt nyújtott. Gy.: Sallai 4, Szöllősi T., Tóth G. és a Sallai, Tóth G. páros 1-1.

Váci RSE II–Nyírmadai ISE 9–9

A vendégek pontszerzése már nem változtatott a lényegen: a nyírmadaiak osztályozós jelyen zárták a bajnokságot. Gy.: Szabó S. 3, Pacuk P., Paszternák 2-2, a Pacuk P., Paszternák és a Szabó S., ifj. Krivács A. páros.

NB III., férfi

Vásárosnaményi SZSE–Teva-Debrecen SE II 16–2

A kötelező győzelemmel a bajnoki cím közvetlen közelébe értek a naményiak. Gy.: Szilágyi Z., Mágocsi, Sztoj 4-4, Misák 3, és a Sztoj, Szilágyi Z. páros.

Várda ASE–Teva-Debrecen SE I 5–13

A tartalékos összetételben kiálló kisvárdaiaknak nem volt esélyük a pontszerzésre a csoport egyik élcsapata ellen. Gy.: Márföldi 3, Arady és a Márföldi, Arady páros 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!