szon-sportoldal

2012.06.12. 12:52

Márk derekára került az ifjúsági profi bajnoki öv

Vasárnap a budapesti Ramada Plaza Hotelben harmadik alkalommal rendeztek profi ökölvívó gálát a Gentlemen Fight Club keretein belül. Ezen az estén tizenegyedik prifi meccsét vívta a nyíregyházi Nagy Lajos Márk és immáron nem kisebb volt a tét, mint az ifjúsági profi magyarbajnoki cím.

Vasárnap a budapesti Ramada Plaza Hotelben harmadik alkalommal rendeztek profi ökölvívó gálát a Gentlemen Fight Club keretein belül. Ezen az estén tizenegyedik prifi meccsét vívta a nyíregyházi Nagy Lajos Márk és immáron nem kisebb volt a tét, mint az ifjúsági profi magyarbajnoki cím.Márk ellenfele a tiszakécskei Varga János volt aki remek amatőr múlttal rendelkezik és a profik között is nagyon rutinosnak számít huszonöt meccsével. Az összecsapást végig a veretlen Nagy Márk irányította, sokkal erősebb és dinamikusabb volt ellenfelénél. Varga az első és a második körben is testütéstől került padlóra, míg harmadik menetben a nyíregyházi szintén egyértelműen uralta a meccset. Igaz, Varga balosa is sokszor célba ért, ám ezekben az ütésekben nem volt számottevő erő.

Nagyéban viszont igen, és a negyedik menet elején, egy újbóli számolás után, a mérkőzésvezető beszüntette az egyoldalú küzdelmet, így Márk technikai ko-val nyert. A bajnoki övet Győryné Tóth Zsuzsanna a MÖSZ profi tagozatának vezetője csatolta a nyíregyházi ökölvívó derekára. Nagy Lajos Márk új rekordja immáron kifejezetten impozáns: 11 mérkőzés 11 győzelem, ebből 7 ko/tko!

Ezek is érdekelhetik