szon-sportoldal

2012.07.05. 17:56

Davidov visszatér Nyíregyházára

Simon marad, Madar és Kovács távozott a tréningekről.

Simon marad, Madar és Kovács távozott a tréningekről.Továbbra is kánikulában telnek a Nyíregyháza Spartacus focistáinak edzései. Csütörtökön a Tiszavasvári úton gyakorolt a csapat, a keret pedig kezd véglegesedni. Brekk János szakmai igazgató arról tájékoztatta lapunkat, hogy Madar Mátéra és Kovács Ádámra nem számít, megköszönte nekik az itt eltöltött időt. Megegyezett viszont Simon Attilával, a ballábas játékost így Szombathelyről Nyíregyházára költözik.

Pénteken délután érkezik meg egykori csapatához Milan Davidov, aki szintén a Szparinál folytatja. A csapat szombaton délelőtt Nagyhalászban egymás közötti játékkal zárja a hetet, ezen a napon talán kiderülhet az is, hogy mi lesz a Debrecenbe visszarendelt Csorba Szabolcs sorsa.

A fenti hír annyiban módósításra szorul, hogy Kovács Ádám esetében nem végleges a döntés, számára még nyitva van a kapu, amennyiben úgy alakulnak a körülmények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!