szon-sportoldal

2012.08.21. 18:48

Szerdán már Ózdon tesztmeccselnek

A felkészülés harmadik hetébe léptek a férfi kézilabdázók.

A felkészülés harmadik hetébe léptek a férfi kézilabdázók.Jól jött a hosszú hétvége az NYKSK–Nyír-Komplett NB I. B-s férfi kézilabdázóinak, akik kedden a felkészülés harmadik hetét kezdték meg. Az első héten az erdei futás dominált, a másodikon már Bartha Dénes vezette a gyakorlásokat, ő korábban a serdülő válogatott szakvezetőjeként lengyel túrán vett részt.

Hét hetes felkészülés

– Szeptember végén kezdődik a bajnokság, így a hét hetes felkészülés elegendő lesz ahhoz, hogy megfelelő állapotban legyen a csapat – kezdte lapunk tájékoztatását Bartha Dénes. – Három héten napi két edzés a penzum, ezt már a múlt héten elkezdtük. Délelőttönként a futásé volt a főszerep az erdőben és a stadionban, délután már előkerült a labda is. Ugyanez lesz a program ezen a héten, azzal fűszerezve, hogy a tervezett kilenc edzőmeccsből az elsőt szerdán délután játsszuk Ózdon. A srácok hozzáállása példás, a csapat összetétele ideális, hiszen a tehetséges fiatalok mellett rutinos játékosaink is vannak.

A csapathoz jött három gyöngyösi fiatal, akik kettős játékengedéllyel fognak majd szerepelni. Ők a megbeszéltek alapján zömében Gyöngyösön készülnek, szerdánként viszont itt lesznek a taktikai gyakorlásokon, illetve természetesen utaznak a felkészülési találkozókra is. Szőllősi Ádám jobbátlövő, Koller Tamás balszélső, míg Tamási Zsolt kapus.

Apróbb sérülésekkel

Bartha Dénes azt is elmondta, hogy pár apróbb sérülés ugyan zavarta a munkát, de remélhetőleg komolyabb problémája senkinek sem lesz és valóban úgy várhatják majd a békési rajtot, ahogyan azt eltervezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!