szon-sportoldal

2012.10.26. 09:54

A Városmajorban matinéznak a főiskolás kosarasok

A BSE II vendégeként játszik rangadót a Nyíregyházi FSE-NYKS az amatőr női kosárlabda nemzeti bajnokságban.

A BSE II vendégeként játszik rangadót a Nyíregyházi FSE-NYKS az amatőr női kosárlabda nemzeti bajnokságban.Az eddigi eredmények és a tabella alapján rangadó vár a Nyíregyházi FSE-NYKS-re, amely az amatőr női nemzeti bajnokságban vasárnap a BSE II vendége lesz. A fővárosiak eddig mind a három meccsüket megnyerték, a főiskolások „csak” két skalpot tudnak felmutatni, igaz, azok között ott van a tavalyi bajnok Szegedé.

– Hasonló bravúrra lenne szükségünk a győzelemhez, mint Szegeden, csak lényegesen jobb játékra, mondjuk olyanra, amit előzőleg a MAFC ellen mutattunk be – mondta a siker receptjéről Farkasinszki Gyuláné, a nyíregyháziak edzője. – Szegeden többen gyengén teljesítettek, viszont kétségtelenül a csapat erejét és tartását mutatja, hogy tizenhat ponos hátrányból is fordítani tudott. Vasárnap a „kis” BSE lesz az ellenfelünk, de az A csoportos csapatból nagy az átjárás az amatőr bajnokságban szereplőbe, így komoly rivális ellen lépünk pályára. Ezzel együtt úgy érzem, verhető az ellenfél.

A nyíregyháziak vasárnap matiné időpontban, tehát 11 órakor lépnek fel a Városmajorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!