szon-sportoldal

2012.10.16. 15:05

Villanyfényes rangadó, szurkolói kedvezmények

A Vasas ellen bejött. Szeptember végén ismét villanyfényes meccset játszhattak a Nyíregyháza Spartacus focistái. Akkor a piros-kék rangadót a házigazda 2–0-ra nyerte a Vasas ellen. A klub vezetése úgy döntött, hogy a szombati, Orosháza elleni mérkőzést is villanyfényben rendezi, mégpedig 18 órától.

A Vasas ellen bejött. Szeptember végén ismét villanyfényes meccset játszhattak a Nyíregyháza Spartacus focistái. Akkor a piros-kék rangadót a házigazda 2–0-ra nyerte a Vasas ellen. A klub vezetése úgy döntött, hogy a szombati, Orosháza elleni mérkőzést is villanyfényben rendezi, mégpedig 18 órától.A bajnokság kezdetekor aligha gondolhattuk, hogy ez bizony rangadó lesz, hiszen a békésiek a második, míg a házigazda Szpari a negyedik helyen áll a tabellán. A klub vezetősége bízik abban, hogy sokan lesznek kíváncsiak a derbire, és kedvezményekkel várják a drukkereket.

A bérletesek, és a teljes árú jegyet vásárlók egy szurkolót pluszban magukkal vihetnek, akinek nem kell belépőt vennie, ha mindketten piros-kékbe öltöznek. Ugyanez igaz a családokra is. Egy négy fős család ezerötszáz forintért tekintheti meg a rangadót, ha piros-kék ruhában érkeznek a stadionba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!