szon-sportoldal

2012.12.03. 09:15

Meccslabdákról úszott el a bátoriak pontszerzése

Az asztalitenisz extraligában nagy csatában kapott ki a Nyírbátor a Kiskunfélegyházától, az NB I-ben az Apagy SE döntetlent játszott az ATSK Szeged ellen.

Az asztalitenisz extraligában nagy csatában kapott ki a Nyírbátor a Kiskunfélegyházától, az NB I-ben az Apagy SE döntetlent játszott az ATSK Szeged ellen.Kishíján pontot szerzett a tabella harmadikja ellen az extraligában kilencedik helyen álló nyírbátori férficsapat. A nagy érdeklődéssel kísért vasárnap délutáni bajnokin a kiskunfélegyháziak egy-egy lépéssel rendre a hazaiak előtt álltak, de a pontszerzés esélye annak ellenére is végig megvolt, hogy a németországi edzőtáborból hazatért Majoros Bence kissé fáradtan játszott, és nem tudott meccset nyerni. A döntetlen a szenzációsan játszó Bari Csaba Móricz Máté elleni bravúrjával vált kézzelfoghatóvá, ám az utolsó mérkőzésen Tóth Zsoltnak hiába volt négy meccslabdája is Korponai Zoltán ellen, a vendégek végül elvitték a két pontot.

Csapatbajnokságok

Extraliga, férfi

Nyírbátori ASE–Félegyházi ASI 4–6

Bari, Majoros B.–Móricz, Szudi 3:1, Tóth Zs.–Szudi 0:3, Majoros B.–Móricz 0:3, Bari–Korponai 3:1, Tóth Zs.–Móricz 0:3, Majoros B.–Korponai 2:3, Bari–Szudi 3:1, Majoros B.–Szudi 0:3, Bari–Móricz 3:1, Tóth Zs.–Korponai 2:3.

NB I., férfi

Apagy SE–ATSK Szeged 9–9

Nem sikerült megnyernie utolsó hazai mérkőzését az apagyi csapatnak, holott 4–6-ról 7–6-ra fordított, és 9–8-as vezetésénél is volt esély megnyernie a mindent eldöntő összecsapást. Győztek: Berecki D. 4, Hodász 3, Nagy B. és a Hodász, Berecki D. páros 1-1.

NB II., férfi

Nyírbátori ASE II–ASE Szécsény II 5–13

Az abszolút favorit listavezető ellen a bátoriaknak a tisztes helytállás volt a cél, és ez meg is valósult. Szöllősi Tamásnak jó esélye volt Klampár Tibor legyőzésére, hiszen két megnyert szett után a harmadikban 10:8-ra is vezetett ellene, de végül a rutin győzedelmeskedett. Gy.: Kiss Zs. 2, Héder, Szöllősi T. és a Kiss Zs., Tóth G. páros 1-1.

Nyírmadai ISE–Tiszaújvárosi SC 14–4

Nagyon sima győzelmet aratott a nyírmadai csapat, amely a jó kezdéssel sokkolni tudta ellenfelét. Gy.: Sallai 4, Pacuk P., Szabó S., Paszternák 3-3 és a Sallai, Szabó S. páros.

Diósgyőri ASE–Vásárosnaményi SE 12–6

Az ellenfél két játékosával nem tudott mit kezdeni a naményi csapat, így a miskolciak ennyivel jobbak voltak. Gy.: Sztoj, Szilágyi Z. 2-2, Misák, Tuckanjuk 1-1.

NB III., férfi

Várdai ASE–Miskolci EAFC 8–10

Két azonos képességű csapat mérkőzésén nagy küzdelemben a végén a miskolciaknak jött ki jobban a lépés. Gy.: Márföldi 4, Újbári 2, Pokol P. és a Márföldi, Pokol P. páros 1-1.

Borsod Volán III–Trió-Maxi Kemecse SE 9–9

Az NB I-es csapatából megerősített hazaiak közelebb álltak a győzelemhez, ám a kemecseiek 9–7 után döntetlenre mentették a mérkőzést. Gy.: Király Cs. 3, Német T. 2, Joó Z., Zolcsák, a Király Cs., Német T. és a Zolcsák, Joó Z. páros 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!