szon-sportoldal

2013.01.03. 10:25

Bátorban felkészültek a téli futball-nagyüzemre

A jövő héten kezdődő műfüves labdarúgó felkészülési torna előkészületei a véghajrához érkeztek.

A jövő héten kezdődő műfüves labdarúgó felkészülési torna előkészületei a véghajrához érkeztek.Nagyüzem lesz a télen a tavaly kialakított nyírbátori műfüves futballpályán, hiszen a jövő hét végén kezdetét veszi az Arany Fácán Kupa felkészülési torna, illetve a városkörnyéki csapatok közül is többen ott készülnek fel a tavaszi szezonra.

A nyírbátoriak igyekeznek majd jó házigazdák lenni, ezt szolgálják majd az újabb, folyamatban lévő beruházások, amelyek szintén a társasági nyereségadó-kedvezményből valósulhatnak meg. Ennek részeként kicsinosítják és bővítik az öltözőket (éppen ezért a torna ideje alatt a résztvevő csapatok a klubház első emeletén található szálláshelyeken tudnak majd öltözni), illetve a tervek szerint a torna második hetére a közönség már birtokba veheti a 300 férőhelyes, fedett, műanyag székes lelátót. Készenlétben áll egy, a pálya gondozását és takarítását elősegítő vadonatúj traktor is.

Ami pedig az NB III-ban harmadik helyen telelő nyírbátori csapatot illeti, egyelőre annyi biztos, hogy Fogarasi Zoltán edző két távozóval számolhat: Orosz Máté és Haburcsák Bertalan már nem tagja a keretnek. Nagy jövés-menésre nem kell számítani, de egy-két helyen terveznek erősítést a harmadosztályú tagság megőrzését megcélzó klubnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!