szon-sportoldal

2013.01.10. 10:34

Kállóban bíznak a sikeres évkezdésben

A Miskolci EAFC-ot fogadja péntek este a Nagykállói KE NB II-es férfi kosárlabda-csapata.

A Miskolci EAFC-ot fogadja péntek este a Nagykállói KE NB II-es férfi kosárlabda-csapata.Megkezdi ezévi szereplését a Nagykállói KE, az NB II-es férficsapatra májusig erőltetett menet vár, hiszen a bajnoki mérkőzések nagy része még hátravan. A kállóiak pénteki (kezdés 18 óra) ellenfele a Miskolci EAFC lesz, amely a tabella második helyezettjeként érkezik a Keleti csoport negyedikjének otthonába.

– Eddigi szereplésünk nagyjából igazolta a várakozásainkat, hiszen a győzelmeink közül a DEAC elleni például a bravúrkategóriába tartozik, a Békés és a Szerencs elleni vereségünk pedig nem szégyen – mondta Kovács Tibor, az NKE edzője. – Az látszik, hogy négy csapat játékosállománya és lehetőségei által kiemelkedik a többi közül, mi a középmezőnyben szeretnénk megvetni a lábunkat, a lehető legjobb szerepléssel. Pénteki ellenfelünk a MEAFC eddig jól szerepel, igazolva, hogy Miskolcon újra komolyan számolnak a sportág férfi szakágával is. Munkahelyi és iskolai elfoglaltságok nehezítik a helyzetünket, de bízom benne, hogy sikeresen tudjuk kezdeni az évet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!