szon-sportoldal

2013.03.08. 10:35

A bemutató után felállva ünnepelt a közönség

Vásárosnamény - Két jeles esemény mozgatta meg a megyei birkózótársadalmat.

Vásárosnamény - Két jeles esemény mozgatta meg a megyei birkózótársadalmat.Előbb ünnepélyes csarnokavató rendezvényén vettek részt az ifjú szabolcsi titánok Vásárosnaményban, amelyen jelen volt Hegedűs Csaba olimpiai bajnok, a sportág országos szövetségének elnöke, aki nem egyedül – a felnőtt válogatott tagjaival érkezett. Az ünnepélyes ceremónia közben a karfiolfülüek – kicsiktől a nagyokig – fantasztikus bemutatót tartottak a megjelent több száz vendég előtt. Az attrakció olyan sikert aratott, hogy a nézők felállva tapsolva ünnepeltek.

Utóbb megyénk két klubja, a Balkány Cellspan SE és a Bököny DSE reménységei meghívásos szabadfogású utánpótlás viadalon léptek szőnyegre, amelyen 15 egyesület 130 versenyzője indult.

KM

Birkózás

Nagyrábé, területi meghívásos szabadfogású verseny

Gyermek I. korcsoport. 29 kg: 1. Felföldi Szabolcs (Bököny DSE).

Diák II. korcsoport. 32 kg: 3. Seres Szabolcs (Bököny DSE). 38 kg: 1. Radics Iván (Balkány Cellspan SE)

Diák I. korcsoport. 32 kg: 2. Gilányi Alex (Balkány Celspan SE). 35 kg: 2. Seres Dániel (Bököny DSE). 38 kg: 1. Turán Márton (Balkány Cellspan SE). 42 kg: 2. Berki Tamás (Bököny DSE). 46 kg: 1. Kurucz László (Bököny DSE).

Serdülő korcsoport. 38 kg: 1. Pásztor Richárd (Balkány Cellspan SE). 42 kg: 1. Lovas János (Bököny DSE). 58 kg: 2. Lippai Ádám (Bököny DSE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!