szon-sportoldal

2013.04.02. 13:41

A kupameccseket már lejátszanák...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Most bizonyosodott be, mennyire célravezető volt már augusztusban megkezdeni a megyei selejtezőt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Most bizonyosodott be, mennyire célravezető volt már augusztusban megkezdeni a megyei selejtezőt.Jelen időjárási körülmények között, no meg a pályák állapotát ismerve jókora botorság lenne kijelenteni: ha törik, ha szakad, játszani kell. Mindazonáltal az egyszer biztos, amennyiben a labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezőjének szerdán esedékes, 3. fordulójában egyetlen összecsapás is elmarad, az jelentős kihatással lehet a folytatásra.

A bajnoki mérkőzések sorozatos elhalasztása miatt kiváltképp a megyei első osztályú egyesületek számára immár felettébb zsúfolt a naptár: hétközi fordulók (április 24. és május 1.) beiktatása mellett akad majd olyan periódus, amikor pénteken (május 10.), illetve vasárnap (május 12.) is futballozni kényszerülnek, nem beszélve a pünkösdi kettős bevetésről. Szabad időpont már elvétve akad, mindeközben a kupasorozat is folytatódik: április 10-én, majd 17-én újabb meccsek várnak a továbbjutó csapatokra, amelyek közül öt kvalifikálhatja magát az országos főtáblára.

Nem mellesleg, most bizonyosodott be, mennyire célravezető volt még augusztusban, közvetlenül a bajnoki rajt előtt két kupakört letudni – ellenkező esetben roppant nehéz (szinte lehetetlen...) lenne megfelelő időpontot beiktatni a meccsek lejátszására.

Érdekesség, hogy a Kótaj–Kemecse találkozót, amely egyben szomszédvárak csatája, semleges helyszínen, a nyírbátori műfüves pályán rendezik.

KM

Magyar Kupa

A megyei selejtező 3. fordulójának párosítása (kezdés: 16)

Tiszabezdéd–Tuzsér, Apagy–Baktalórántháza, Nyírjákó–Mátészalka, Ajak–Várda SE, Gégény–Tiszakanyár, Nyírcsászári–Terem, Hodász–Nagyecsed, Nyírvasvári–Nyírgyulaj, Encsencs–Nyírbátor, Bököny–Szakoly, Kálmánháza–Tiszavasvári, Tiszatelek–Tiszalök, Kótaj–Kemecse (Nyírbátorban), Gávavencsellő–Ibrány, Nyírpazony–Nyírkarász, Nyíregyházi Old Boys–Nagykálló, Szatmárcseke–Tiszakóród, Tunyogmatolcs–Szatmár Unió FC, Pátyod–Tisztaberek, Kisvarsány–

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!