szon-sportoldal

2013.04.22. 12:05

Talán elhiszik, hogy még ér valamit..

Nyírkarász - A kétkedőket alighanem meggyőzte Gazdag Attila , aki visszatérése óta öt meccsen hét gólt szerzett.

Nyírkarász - A kétkedőket alighanem meggyőzte Gazdag Attila , aki visszatérése óta öt meccsen hét gólt szerzett.Fenébe a csodabogyókkal! Minek, amikor jófajta magyar eledeltől is kicsattan az erőtől az ember fia. Dudás Zoltán, a Nyírkarász edzője a pénteki edzés után olyan doppinggal lepte meg a futballistákat, ami az égvilágon semmilyen tiltólistán nem szerepel – tepertővel.

Nem volt éppen jó kedve

A megyei első osztályú egylet tagjai belakmároztak, Gazdag Attila pedig olyannyira ,,betankolt”, hogy vasárnap mindjárt négy gólt vágott a Rakamaz ellen idegenben, 4–1-re megnyert mérkőzésen.

– Volt zsíros kenyér, tepertő, hagyma, paprika, uborka, összetartásnak tökéletesen megfelelt, hogy együtt étkeztünk és közben, persze erről-arról beszélgettünk – súgta meg Gazdag Attila, aki pályafutásnak nagy részét nyírkarászi színekben húzta le, ugyanakkor Pátrohán és legutóbb Rohodon játékos-edzőként is sem sült fel. Mindkét megyei kettes gárdával ezüstérmet szerzett. – A meccs előtt nem éreztem a meccs semmi különöset, sőt, pénteken olyan hírt kaptam, amitől nem jött meg a kedvem, éppen ellenkezőleg, de ezt most hagyjuk... Ráadásul a térdsérüléssel küszködök, két hete gyakorlatilag egyetlen egyszer sem tudtam tisztességesen edzeni. Gondolhatja, ezek után engem is meglepett, hogy négyszer is betaláltam, ráadásul még két helyzetet kihagytam, persze azért nem vagyok szomorú. Na és a három pont megszerzése sem lényegtelen, nagyon sokat érhet nekünk a bajnokság végén. 

A harminchét esztendős csatár nem vesztegeti idejét. Téli visszatérése óta meglehetősen termékeny, bár a Nyírbátor elleni gólcsúcsát csupán megközelítette – anno öt gólt rámolt be az 5–1-es, vagyis fényes nyírkarászi sikerrel zárult összecsapáson.

Csak és kizárólag...

– Szeretnék bizonyítani azoknak a karászi embereknek, akik nem hittek abban, hogy képes leszek segíteni a csapatnak. Lassan talán ők is elhiszik, hogy még érek valamit... Korábban hallottam, tíz gólt vártak tőlem a tavaszi szezon előtt, öt meccs után hétnél tartok, ami ha másra nem is, arra feltétlenül jó, hogy mindenki lássa: nem minden a kor. Meg kell nézni a többi csapatot, általánosságban elmondható, a legtöbb helyen még mindig az öregek a húzóemberek. Egyébként az ismételt megye egyes szereplésemet csak is kizárólag Dudás Zoltánnak köszönhetem, ő hívott vissza, vakon bízott bennem!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!