szon-sportoldal

2013.04.04. 09:27

Talán majd most futballozhatnak...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 21. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén. Persze, az elmúlt egy hónap viszontagságos időjárását tapasztalva abban csak reménykedni lehet, hogy futballra alkalmas körülmények teremtődnek szombat-vasárnap...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 21. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén. Persze, az elmúlt egy hónap viszontagságos időjárását tapasztalva abban csak reménykedni lehet, hogy futballra alkalmas körülmények teremtődnek szombat-vasárnap...

Díjözön-csoport

Tippel: Buzás Lajos, a Nyíregyházi Old Boys edzője.

Vasárnap

Nyírpazony (10.)–Nyírlugos (6.): – Mindkét csapat győzött legutóbb, ráadásul idegenben. meglehetm, most is „pontosan” zárnak a felek.

Levelek (4.)–Újfehértó (16.): – Régen játszott bajnokit a Levelek, a sereghajtóval szemben nyilván csalódásként élnék meg, ha elmaradna a győzelem.

Nyírtelek (8.)–Apagy (12.): – Győzzön a jobb.

Terem (1.)–Nyírvasvári (9.): – Presztízsmeccs a javából. A teremiek március közepe nem játszottak bajnoki mérkőzést, ettől függetlenül hazai környezetben esélyesebbek, noha a vendégek bizonyára megnehezítik dolgukat.

Nyíribrony (5.)–Kállósemjén (14.): – A Kállósemjén hosszú hetek óta nem lépett pályára bajnoki meccsen, ezért rejtély, mire lesz képes az élmezőnyhöz tartozó Ibrony vendégeként.

Napkor (7.)–Kálmánháza (15.): – A Nakor saját közönsége előtt különösen acélos teljesítményre képes, ezúttal is neki ál la zászló.

Székely (11.)–Ófehértó (13:): – A Székely az elmúlt fordulóban is otthon játszott és vereséget szenvedett, meglehet, a felzárkózni kívánó Ófehértóval is meggyűlik a baja.

Nyíregyházi Old Boys (3.)–Volán-Sényő (2.): – Kikaptunk Apagyon, így most javítani szeretnénk, a jó erőkből álló Volán-Sényő ellen azonban ez nem lesz egyszerű.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Gdovin János, a Vaja játékos-edzője.

Vasárnap

Újdombrád (10.)–Vásárosnamény (2.): – Ha a Naményt nem zavarta meg a három hetes kihagyás, szerintem behúzza a három pontot.

Záhony (7.)–Fényeslitke (3.): – Két egyforma képességű csapat, döntetlenre tippelek.

Pátroha (11.)–Vasmegyer (14.): – Az őszhöz képest a Pátroha összeszedte magát és megnyerheti a mérkőzést.

Ajak (6.)–Anarcs (16.): – Az Ajak egy klasszissal jobb csapat.

Pap (9.)–Dombrád (1.): – A jól igazoló Pap ellen nem lesz könnyű dolga a Dombrádnak, a döntetlen sem kizárt.

Gávavencsellő (4.)–Kék (13.): – A hazaiak nagyon jó benyomást keltettek bennem, győzelmük nem lepne meg.

Demecser (12.)–Tiszamenti SE (15.): – Aligha lehet kérdés, tuti egyes.

Vaja (8.)–Rohod (5.): – Remélem, a legutóbbi idegenbeli győzelem megfelelő önbizalmat adott a csapatnak, és vissza tudunk vágni az őszi vereségért.

Carmo-csoport

 

Tippel: Tóth László, a Nyírmeggyes edzője.

Szombat

Milota (10.)–Beregdaróc (13.): – A Milota a Csenger ellen nagy verésben részesült, mondjuk, ez nem tegnap volt, most javíthat.

Tyukod (14.)–Vámosoroszi (9.): – Vendégsikerre számítok.

Kölcse (8.)–Tarpa (7.): – A Tarpa idegenben nem túl acélos, a Kölcse viszont otthon egészen jól teljesít, így valószínűleg hazai gyzőzelem születik.

Nyírmeggyes (6.)–Tisztaberek (2.): – Az ősszel nyerni tudtunk Bereken, így most sem lehet más a célunk.

Vasárnap

Mérk-Vállaj (4.)–Csenger (1.): – A Mérk-Vállaj élvezi a hazai pálya előnyét, ezt ki is fogja használni, ezért a tippem egyes, esetleg iksz.

Tunyogmatolcs (5.)–Tiszakóród (3.): – A Tunyog otthon többet nem hibázhat, a Kóródnél viszont felépültek a sérültek – nekünk jó lenne az iksz.

Kispalád (15.)–Szatmárcseke (11.): – A Cseke elviszi a három pontot.

Szabadnapos: Nyírcsaholy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!