szon-sportoldal

2013.04.12. 10:09

Veszélyes az ellenfél, de itthon nyerni kell

Nyíregyháza - A Pécsi EAC ellen a felsőházi rájátszás során harmadik győzelmét szerezné meg a Nyíregyházi FSE-NYKS női kosárlabdacsapata.

Nyíregyháza - A Pécsi EAC ellen a felsőházi rájátszás során harmadik győzelmét szerezné meg a Nyíregyházi FSE-NYKS női kosárlabdacsapata.

Hivatalosan közzétett tabella híján nehéz kibogozni miként is áll az amatőr női kosárlabda-bajnokság felsőházának mezőnye, de egy biztos: a rájátszás során eddigi két idegenbeli mérkőzését megnyerő Nyíregyházi FSE-NYKS harcban áll a harmadik-negyedik pozícióért, ami helyosztót érhet a számára. Az is kitűnik, hogy a keleti ágon szereplő csapatok nagyobb játékerőt képviselnek, mint a nyugatiak, legalábbis az eddigi eredmények erre engednek következtetni. Mindezeknél fogva a nyíregyháziak reménykedhetnek abban, hogy vasárnap este (végül nem az eredetileg tervezett 15, hanem 18 órakor kezdődik az összecsapás a főiskolán) legyőzik a Pécsi EAC csapatát.

– Ellenfelünk egyetemista játékosokból áll, olyanokból, akik az A csoportos pécsi csapatba nem férnek be – jellemezte a riválist Farkasinszki Gyuláné, az NYFSE-NYKS edzője. – Veszélyes ellenfél, erre utal, hogy a múlt héten Kecskeméten nyert, de ha mi teljes sorral tudunk kiállni, nem hátráltat bennünket sérülés és betegség, akkor joggal bizakodhatunk abban, hogy a lehető legtöbb mérkőzést megnyerjünk a felsőházi rájátszásban. Ebbe a körbe tartozik a vasárnapi találkozó is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!