szon-sportoldal

2013.05.18. 14:02

Villanyfényes kispályás foci

Nyíregyháza - A hat kispályából immár négy rendelkezik villanyvilágítással a Városi Stadionban, a két és félmilliós beruházást péntek este dr. Kovács Ferenc nyíregyházi polgármester adta át. Az energiatakarékos lámpák jóvoltából a városi bajnokságban szereplő 102 csapat mérkőzéseinek többsége az esti órákban lesz esedékes.

Nyíregyháza - A hat kispályából immár négy rendelkezik villanyvilágítással a Városi Stadionban, a két és félmilliós beruházást péntek este dr. Kovács Ferenc nyíregyházi polgármester adta át. Az energiatakarékos lámpák jóvoltából a városi bajnokságban szereplő 102 csapat mérkőzéseinek többsége az esti órákban lesz esedékes.A világítást ünnepélyes keretek közt kapcsolták fel, a sportolók és a közönség hangosan számolt vissza, majd kigyulladtak a reflektorok. Az üzemeltetők azt is elmondták, nem áll le a fejlesztés, hiszen hamarosan egy büfé is a sportolók rendelkezésére fog állni.

A megnyitó után a polgármester, a NyírVV vezetője, és a Nyírsuli igazgatója mindjárt meg is néztek egy összecsapást, a salakos arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!