szon-sportoldal

2013.12.28. 13:48

Megmozdult Nyíregyháza!

Nyíregyháza - Szép számmal érkeztek a megye több pontjából a mozogni és sportolni vágyók a Bujtosiba pénteken.

Nyíregyháza - Szép számmal érkeztek a megye több pontjából a mozogni és sportolni vágyók a Bujtosiba pénteken.

Mozgásra télen-nyáron egyaránt szükségünk van az egészséges élet megőrzéséhez – szoktuk mondani. December lévén a szabadtéri programokhoz nem alkalmas az időjárás, viszont akinek kedve volt, péntek délután Nyíregyházán lehetősége nyílt arra, hogy családjával alaposan átmozgassa minden egyes izomcsoportját.

Lehetőség a mozgásra

Az Évzáró családi sportnap nagyszerű lehetőséget teremtett a Bujtosi Szabadidő Csarnokba látogatóknak, hogy egy hosszú délutánon keresztül tegyenek testi és lelki egészségük megőrzéséért. Többek között bemelegítő torna, önvédelmi bemutató, zumba oktatás, lelki felfrissülésünk érdekében pedig jógabemutató ékesítette a sportnapot. A legkisebbekre is gondoltak, hiszen az elmaradhatatlan ugrálóvár mellett a lufibohóc, az arcfestés és a játszósarok is nagyszerű időtöltést biztosított nekik.

Az egyik kisfiára felügyelő édesapa elmondta: már kapunyitásra megérkeztek családjával, így majdhogynem az elsők között próbálhatták ki gyermekei a játéklehetőségeket, amiktől szerinte nem tudnak majd egy könnyen megválni. – Apaként örülök és egyben kötelességemnek is érzem, hogy minden hasonló szabadidős rendezvényt meglátogassak gyermekeimmel. Nekik azért öröm, mert azt csinálhatják, amihez a legjobban értenek: önfeledten játszhatnak, mindent kipróbálhatnak, amit a szemük megkíván, nekem pedig azért kellemes látvány, mert boldognak és jókedvűnek látom őket, ami minden pénzt megér. Hálás vagyok a szervezőknek is a nagyszerű kezdeményezésért, és szívesen látnék hasonló szabadidős programokat a jövőben is – mondta. 

Népszerű a kisebbek körében

– Az ugrálóvár és a mediball ma a két kedvencem. Amikor anyáékkal megérkeztünk, egyből ezt a két játékot próbáltam ki, egyszerűen megunhatatlanok. A többi program is érdekesnek tűnik, de a táncos műsorok szerintem inkább a lányoknak valók, ezért azokat biztosan kihagyom. – fogalmazott a nyíregyházi Száraz Zsombor, aki mindössze hét esztendős lesz, s egy éve kungfuzik.

– Nagyon szeretném, ha legközelebb is eljöhetnék. Akkorra már biztosan jobban fog menni a mediball is.

KM-SA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!