szon-sportoldal

2014.03.02. 10:45

Értékes két pont igazi csapatmunkával

<p>Nyíregyháza - Védekezésben és támadásban is remekelt a Nyír-Flop Holding a békési bajnokin.

Nyíregyháza - Védekezésben és támadásban is remekelt a Nyír-Flop Holding a békési bajnokin. Tartottak a szombati békési bajnoktól a Nyír-Flop Hlding Nyíregyháza második vonalbeli férfi kézilabdázói. Joggal, hiszen az őszi, nyíregyházi meccsen döntetlennel zárt a két együttes. Éppen ezért jól felkészültek a Békésből, mégpedig sikerrel, hiszen szint végig vezetve, biztosan nyertek. Hamar kiderült, hogy sikerült rét találni a békésiek kemény hatos falán, a kombinatív támadások rendre eredményesek voltak, így hol kisebbe (1-3), hol nagyobb (2-7) volt a vendégek előnye. Fontos tényezője volt a mérkőzésnek, hogy a nyírségiek a visszarendeződést is remekül oldották meg, így a békésiek nem tudtak eredményesen kontrázni.

Szünet után sem változott a játék kép, Bécsi Jánosék akarata érvényesült, igaz játékrész elején volt egy ki megingás (18-19), ám ezt követően ismét magabiztosan játszottak a nyíregyháziak, és biztosan (22-27) tartották az előnyt. Pedig voltak kritikus szakaszok, hiszen kettős emberelőnyben is játszottak a békésiek, ám Juhász Zoltán révén mégis a nyírségiek találtak a kapuba. Mindent egybevéve a taktikus és fegyelmezett játék meghozta a gyümölcsét, ezúttal az átlövők teljesítményére sem lehetett panasz, ám a siker elsősorban az igazi csapatteljesítmény eredménye. Mindenki kivett részt az értékes két pont megszerzésében.

KM-ML


Kézilabda: Férfi NB I. B, Keleti csoport

Békés-Nyír-Flop Holing Nyíregyháza 25-30 (13-15)Békés, 500 néző, v.: dr. Kozák, Wenzel.

Nyír-Flop Holdig Nyíregyháza: Gadnai - Nagy 1/1, Tarnavölgyi 4, Varga L. 5, Braun, Bursac 4, Juhász 2. Csere: Boczák (kapus), Kaplonyi 5, Bécsi 6, Kleis 4/3, Kozma. Szakmai igazgató: Varga Zsolt. Kiállítások: 10-10 perc. Hétméteresek 4/4, illetve 5/4.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!