szon-sportoldal

2015.12.14. 12:34

Kisvárda - Horrorba illő hullámvasutazás

Kisvárda - Ugyan hét góllal vezetett, a vége miatt mégis pozitív élménnyel járt a döntetlen a Kisvárda számára.

Kisvárda - Ugyan hét góllal vezetett, a vége miatt mégis pozitív élménnyel járt a döntetlen a Kisvárda számára.

Senkit nem megbántva: ilyen a tipikusan női meccs. Amikor a 6–0-s vezetéssel kezdő csapatnak 15–22-ről kell kapaszkodnia, ám végül a 26–23-as vezetése sem elég a győzelemhez. Nem, mert a vendég kisvárdaiak a végén kiegyenlítettek (26–26), elcsenve egy pontot a hazai pályán ősszel eddig százszázalékos Egertől, az NB I B Keleti csoportjának őszi elsőjétől.

– Horrorba illő hullámvasutazás volt az egész mérkőzés – állapította meg Rácz Sándor, a kisvárdaiak edzője. – Az elejét elrontottuk, nem először, keressük az okait, talán a bemelegítésben van a hiba. Aztán szépen felépítettük magunkat, de rengeteg energiát kivett belőlünk a felzárkózés, a fordítás és az, hogy el is húztunk hét góllal. Jött hét perc góltalanul, amikor szinte végig emberhátrányban játszottunk, de a végén a holtak is feltámadtak, mozgósítottuk az utolsó erőtartalékainkat, az időkérés után szerzett egyenlítő gólunkkal pedig az utánunk következő férfimeccsre készülő egri és gyöngyösi játékosok némelyikének tetszésnyilvánítását is elnyertük. Persze, hét gólos vezetésnél már kezdtünk megbarátkozni a gondolattal, hogy ebből győzelem is lehet, de a vége miatt pozitív élmény maradt bennünk a döntetlennel is.

A kisvárdaiak számára nincs vége a szezonnak, hiszen csütörtökön a Szeged KKSE elleni idegenbeli meccs vár még rájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!