szon-sportoldal

2016.02.15. 11:16

Nyírbátor - Amikor nincs miért keseregni

Nyírbátor - A legjobb összeállításban pályára lépett Szeged U23 ellen felértékelődött a megszerzett egy pont.

Nyírbátor - A legjobb összeállításban pályára lépett Szeged U23 ellen felértékelődött a megszerzett egy pont.

A Nyírbátor NB I B-s kézilabda együttese számára minden egyes megszerzett pont kincset – bennmaradást érhet. Mondjuk, az újonc szabolcsiak nem éppen a szerencse kegyeltjei: a Szeged U23-as együttese ugyanis teljes létszámban érkezett a szombati bajnokira. vagyis bevetették azokat a játékosokat, akik az élvonalban villogó nagycsapatban is szerephez jutnak. Így a 24–24-es döntetlen felértékelődött, különösen, hogy a házigazda – akárcsak a tavaszi nyitányon szoros csatában elbukott lajosmizsei fellépésen – ismét biztató teljesítménnyel rukkoltak elő.

– Óriási potenciál van ebben a Szegedben, nagy lövőerővel, kétméteres védőfallal rendelkezik ezt a csapatot huszonnégy lőtt gólon tartottuk, ami egyértelmű a védekezés dicsérete – érzékeltette Váczi Sándor, a Nyírbátor edzője, mekkora munka árán sikerült kicsikarni a kedvező eredményt. – Jó lett volna nyerni, ami utólag kijelenthető, bravúr lett volna, most viszont már kár keseregni.

A teljes cikk a Kelet-Magyarország február 15-i számában, vagy a kelet.hu-n olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!