szon-sportoldal

2016.04.05. 10:06

Nyíregyházi Sportcentrum - A Balázs-csapat nagy sikere

Nyíregyháza - Százszázalékos teljesítménnyel zárta az országos serdülő bajnokság elődöntőjének második tornáját a Nyíregyházi Sportcentrum leány röplabdacsapata.

Nyíregyháza - Százszázalékos teljesítménnyel zárta az országos serdülő bajnokság elődöntőjének második tornáját a Nyíregyházi Sportcentrum leány röplabdacsapata. A Balázs István irányította együttes hazai pályán szerepelve a Miskolc, Kecskemét, valamint az Eger ellen egyaránt 3-0-ra, magabiztosan nyert, ezzel bejutott a legjobb hat közé.

A csapat tagjai: Litvai Kíra, Kiss Liliána, Tóth Vanessza, Bódi Panni, Eördögh Réka, Horváth Dorka, Nagy Franciska, Máté Gréta, Schwegler Stefánia, Szatmári Emese, Tóth Dalma, Molnár Petra, Fejérvári Panna, Csoma Orsolya. Edző: Balázs István

A Sportcentrum a Szolnok ellen játszotta soros NB II-es bajnoki mérkőzését. A felnőttek 3:1-re kikaptak, a juniorok 3:0-ra győztek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!