szon-sportoldal

2016.10.07. 14:00

Javában tart a ponthajsza

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A nagypályás bajnokságok mellett két félpályás küzdelem is tart az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság szervezésében. Az öregfiúk és az U15-ös lány megyei csapatok is egyaránt két eseményen szerepeltek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A nagypályás bajnokságok mellett két félpályás küzdelem is tart az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság szervezésében. Az öregfiúk és az U15-ös lány megyei csapatok is egyaránt két eseményen szerepeltek. A bajnokságok lebonyolítási rendszere ugyanis tornarendszerű. Azaz, egy helyszínen körmérkőzéses formában játszanak egymással az együttesek, majd csaknem mindig két hetente egy másik helyszínen szintén megmérkőznek a résztvevők. Az öregfiúk bajnokságban a megszokott öt csapat indult el idén is, és a címvédő nagycserkesziek állnak az élen. Az utánpótlás lány bajnokságban hat egyesület nevezett, újoncként a Gávavencsellő és a Fehérgyarmati. A lányoknál a Nyírség NSC tanyázik a tabella tetején, hibátlan teljesítménnyel. A következő forduló találkozóit október 15-16-án játsszák.

KM

Labdarúgás

Öregfiúk bajnokság állása: 1. Nagycserkeszi SE I 16 pont, 2. Nagycserkeszi SE II 13, 3. Nyírbátori FC 12, 4. Gávavencsellői SE 10, 5. Nyírbéltek KSE 7.

U15 Leány bajnokság állása: 1. Nyírség NSC 18 pont, 2. Dombrád SE 13, 3. Puskás Akadémia Nagyecsed 10, 4. Tarpa SC 7

, 5. Fehérgyarmat SC 4, 6. Gávavencsellői SE 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!