szon-sportoldal

2016.10.29. 16:42

Nyírbátori FC - Helycserét érő nyírbátori győzelem

Nyírbátor - A hajrában potyogtak a gólok a szombati NB III-as labdarúgó-mérkőzésen.

Nyírbátor - A hajrában potyogtak a gólok a szombati NB III-as labdarúgó-mérkőzésen.

Gólt ugyan nem hozott a szombati nyírbátori NB III-as bajnoki első félideje, de változatos játékot annál inkább. Az alsóházi csapatok helyosztó meccsének elején a böszörményiek domináltak, de idővel átvette a kezdeményezést a Nyírbátor, fölényét szögletek jelezték.

A helyzetekre a második félidőig kellett várni, amikor talán már nem volt akkora a hazai dominancia, de a kapuig többször eljutottak. Terdik Zsolt első próbálkozását még védte a böszörményi kapus, az ősz bátori gólfelelőse a hajrá kezdetén résen volt, és a kapuba pofozta a lecsorgó labdát, majd Lakatos László mértani pontosságú szabadrúgással biztosította be a győzelmet. Hornyák Marcell fejesgólja tette kerekké a történetet, utána már a középkezdésre sem maradt idő. Égető fontosságú három ponthoz jutott az NYFC, és ezzel megelőzte a tabellán a böszörményieket.

NB III: Keleti csoport, 13. forduló

Nyírbátori FC–Hajdúböszörményi TE 3–0 (0–0)

Nyírbátor, 210 néző, v.: Kátai.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Szabó R., Kornutjak, Ambrusz, Bagi Á., Lakatos L., Müller Zs., Terdik (Kinál, 91.), Illés Gy. (Kovács Gergő, 89.), Hornyák M., Török I. (Boros D., 61.). Megbízott játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Hajdúböszörmény: Somogyi M. – Andorkó (Kis G., 61.), Nagy P., Kovács Gergő Miklós, Tatár (Lovas M., 87.), Papp N., Barzsó, Jeremiás, Sólyom (Nagy M., 75.), Molnár T., Lukács R. Edző: Elek Norbert.

Gól: Terdik (77.), Lakatos L. (79.), Hornyák M. (92.). Jó: Kornutjak, Ambrusz, Müller Zs., Illés Gy., Terdik, illetve Papp N.

Ambrusz Árpád: – Hetek óta jó úton járunk, és most ez végre remek eredménnyel is párosult. Örülök a magabiztos győzelemnek, és annak is, hogy végre nem kaptunk gólt.

Elek Norbert: – A hazai csapat mindent megtett azért, hogy megnyerje ezt a mérkőzést, de a különbséget kicsit túlzottnak érzem. Null nullás meccsnek tűnt, csak magunkat okolhatjuk, hogy veszítettünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!