szon-sportoldal

2016.11.23. 10:18

Terminátorként fog működni - Három helyen tört el a balkányi frontember arccsontja

Balkány - Hétfőn megműtötték Igor Bogdanovicsot, akinek arccsontja három helyen tört el a Bakta elleni meccs utolsó pillanataiban.

Balkány - Hétfőn megműtötték Igor Bogdanovicsot, akinek arccsontja három helyen tört el a Bakta elleni meccs utolsó pillanataiban.

Ez nem hiányzott. Igor Bogdanovicsnak semmiképp. A balkányi frontember a Baktalórántházával vívott megyei első osztályú futballmeccs utolsó pillanataiban dőlt ki a sorból. Ráadásul az őszi zárómérkőzésen, amikor a hazaiak 5–0-ra vezettek. Hatalmas balszerencse. A negyvenkét éves, mindazonáltal ereje teljében lévő csatár összefejelt baktai ellenfelével, ami nem maradt következmény nélkül. Az őszi idényt veretlenül átvészelő, újoncként immár garantáltan hónapokig a táblázat élére „fagyott” együttes játékosának bal oldali arccsontja három helyen eltört!

– Nem akarok panaszkodni, bárkire rosszat mondani, de ez egy felesleges történet volt – közölte Igor Bogdanovics. – Életemben nem gondoltam volna, hogy még egyszer így járok, különösen, hogy már régen eldőlt a meccs. Hát, nem esett jól... Szerbiában, még 2003-ban átéltem hasonlót, érdekes akkor is az év végén, egy ütközés után két helyen tört el az arccsontom, csak éppen a jobb oldalon. Lemezekkel rögzítették a sérült részt, most ugyanez lesz az eljárás. Úgy néz ki, a jövőben Terminátorként fogok működni... A műtétet nem kerülhettem el, de ez benne van a futballban, együtt kell élni azzal, hogy megsérülhet az ember. Sajnos, előre tudom, hogy egy ideig az evés is nehezemre fog esni, de megoldjuk.

Beszéljünk a szép dolgokról is! Nem csupán a Balkány, Igor Bigdanovics számára is jól sült el a szezon első fele. A jelentős élvonalbeli múlttal bíró támadó tizenhárom találattal pillanatnyilag vezeti a góllövőlistát, magyarán még mindig rettegésben tartja a védőket.

– Korábban is elmondtam, ilyen idősen már nem a saját karrierem a fontos, sokkal inkább a csapat sorsa érdekel. Balkányban most minden együtt van, jó szakember irányítja a munkát, jó a társaság, a vezetőség megteremti a feltételeket, én pedig megemelem a kalapom az egyesület előtt. Ha úgy érzik, tudtam segíteni, annak örülök. Szerintem senki nem gondolt arra, hogy ilyen eredményesen fogunk szerepelni, de így kerek az egész.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!