szon-sportoldal

2016.12.20. 14:22

Már csak az angyalok látják a mosolyát

Nyíregyháza - Elhunyt Zentai Levente, a Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda-szakágvezetője.

Nyíregyháza - Elhunyt Zentai Levente, a Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda-szakágvezetője.

Nincs vége a kosárlabda társadalmat és a sportszeretőket sokkoló tragédiáknak. Ötvenegy évesen elhunyt Zentai Levente, kosárlabda-edző, a Nyíregyházi Sportcentrum szakágvezetője, a Nyíregyháza Blue Sharks felnőttcsapatának technikai vezetője.

Ha van ember, akiről azt hihettük, hogy örökké élni fog, az Zentai Levente. Látszólag semmin nem problémázott, de mindent megoldott. Mosolyogva. Lehetett akármi a téma, ha ő ott volt, biztos, hogy a jellegzetes kacaja zárta a beszélgetést.

Abban a bukaresti szállodában is így lehetett hétfőn este. Zentai Levente az U16-as magyar fiúválogatott technikai vezetőjeként tartózkodott a román fővárosban a nemzetközi korosztályos tornán. Mert nemcsak szűkebb pátriájában, országosan is elismert volt, évek óta ellátta ezt a feladatot valamelyik utánpótlás-válogatottnál, járta a korosztályos Európa-bajnokságokat és a felkészülési tornákat.

Hétfőn délután Zentai Levente aláírásával jelent meg a szakportálon a bukaresti beszámoló és fotó, este a saját Facebook-profilján is világgá kürtölte a bolgárok elleni győzelmet, edzőkollégáinak körlevelet is írt. Reggel holtan találtak rá a hotelszobájában.

Még meg sem emésztettük Gergely Tamás elvesztését, el sem temettük Páll Istvánt, itt az újabb felfoghatatlan tragédia.

Örök élet csak odaát van Ott, ahova Zentai Levente mosolyát elvitte a karácsonyi angyal. Isten veled, Levi!

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!