szon-sportoldal

2016.12.16. 19:13

Szpari - Az elnök szerint jó úton indultak el az ősz végén

Nyíregyháza - Miként az várható volt, a másodosztályú focibajnokság izgalmas idei sorozatot zárt az elmúlt hét végén.

Nyíregyháza - Miként az várható volt, a másodosztályú focibajnokság izgalmas idei sorozatot zárt az elmúlt hét végén. A tabella első helyén a Puskás Akadémia áll 39 ponttal, a második a Soroksár 38 egységgel. Megyénk két csapata közül a Kisvárda Mester Good 35 ponttal az ötödik, a Nyíregyháza Spartacus 29 egységgel a tizedik helyen várhatja a tavaszi folytatást. A nyíregyháziaknál hétfőn már meg is volt a záróvacsora, azóta szabadságukat töltik a focisták, közben egyéni edzésterv alapján tréningeznek.

– Voltak nehéz pillanatok, de úgy érzem, jó úton indultunk el az ősz végén. Rajtunk semmi nem múlik, a háttér adott az NB I-hez. Nyártól az utánpótlásban is lehetnek változások, szeretnénk szorosabbá tenni a kapcsolatot – mondta az évzárón Révész Bálint, a Nyíregyháza Spartacus elnöke.

A nyíregyháziak edzőcserén is túl vannak, hiszen Mátyus János helyét a tizennegyedik forduló után Véber György vette át.

A sérülések nem kímélték a nyíregyháziakat, elég, ha csak a hetekre, hónapokra kidőlőkre, Dvorschák Gáborra, Máté Péterre, Rudolf Gergelyre, Szécsi Márkra, Harsányi Zoltánra, Dragóner Filipre gondolunk.

A legtöbbször, tizennyolcszor Ur László lépett pályára, eggyel kevesebbszer szerepelt Hermány Bence, Rubus Tamás és Rezes László. Szokol Zsolt és Tisza Tibor tizenöt-tizenöt alkalommal játszott.

Számokban

Góllövőlista. 5 gól: Rezes László. 4: Dragóner Filip. 3: Kártik Bálint és Tisza Tibor. 2:Tamási Zsolt, Rudolf Gergely és Harsányi Zoltán. 1: Vámos Márk, Heffler Norbert, Ur László és Rubus Tamás.

A legtöbb sárga lapot (5) Kártik Bálint és Tamási Zsolt kapta

Piros lapot Rubus Tamásnak mutattak fel.

Ezek is érdekelhetik