szon-sportoldal

2017.03.04. 19:22

Értékes pont, de lehetett volna kettő is

Nyíregyháza - A kétmeccses dunántúli portya első állomása Ajka volt a nyíregyházi férfi tekézők számára.

Nyíregyháza - A kétmeccses dunántúli portya első állomása Ajka volt a nyíregyházi férfi tekézők számára.

Előzetesen elfogadták volna a végül megszerzett egy pontot Ajkán a nyíregyházi szuperligás tekézők, de a kétmeccses dunántúli portya első találkozója után maradt bennük némi hiányérzet. A legeredményesebb játékosuk, Szlovenszki Tibor nélkül felálló szabolcsiak az összfa tekintetében ugyanis végig vezettek, de a győzelemhez ily módon hiányzó három, vagy legalábbis két és fél egyéni pontból csak kettőt sikerült megnyerni.

Mogyorósi Tibor és Szegő Levente révén jött a pont, Finta Zoltán pedig 2–0-s szettelőnyben volt, ellenfele azonban egyenlített, és miután az utolsó dobások egyikénél levette a szinte lehetetlen „W”-állást, egy fányi különbséggel elvitte a pontot. A végjátékban fellépőknek már nem sikerült pontot szerezniük, de az összesítésben meglévő több csapatfának köszönhetően a döntetlent megőrizték a vendégek. A nyíregyháziak vasárnap délelőtt Répcelakon lépnek fel.

Szuperliga

Férfiak, 17. forduló

Ajka Kristály SE–Nyíregyházi TK 4–4 (3240–3261)

NYTK: Ráski J. 539, Mogyorósi 580 (1 pont), Szegő 570 (1 pont), Finta 525, Hacker 536, Kastura Zs. 511. Ifi: 4–0 (1126–983).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!