szon-sportoldal

2017.03.27. 14:42

Kisvárda Master Good - Harcolni, küzdeni és bizonyítani

Kisvárda - Egymást követő második meccsen is a kezdő tizenegy tagja volt Fodor András, aki az utóbbi időben kiszorult a kisvárdai csapatból.

Kisvárda - Egymást követő második meccsen is a kezdő tizenegy tagja volt Fodor András, aki az utóbbi időben kiszorult a kisvárdai csapatból.

A Sopron elleni meccshez képest Békéscsabán kilenc helyen változtatta meg a kezdő tizenegyét Révész Attila, az NB II-es Kisvárda Master Good szakmai igazgatója, aki a Szolnok látogatása apropóján megint visszatért az alapcsapatához. Csakhogy a sérülések és eltiltás miatt – az alapembernek számító Ivancsics Alex és Lucas Bertucci mellett – ketten, Hei Viktor és Fodor András újra megkapták az esélyt a bizonyításra.

– Örülök neki, hogy hosszú idő után hazai pályán is kezdőcsapatban kaptam helyett – mondta a Békéscsabán még balhátvéd, a Szolnok ellen 1–0-ra megnyert találkozón már a középpálya tengelyében szereplő kisvárdai játékos, Fodor András. – A pálya talaja nem tette lehetővé, hogy azt a passzolós stílust vegyük elő, amit szoktunk, ráadásul az ellenfél is megnehezítette a dolgunkat, játékosai szinte mindenhová odaértek, a párharcokban is erősek voltak, de szerencsére tudtunk szerezni egy gólt, amivel megnyertük a mérkőzést. Az én játékomat majd megítéli Révész Attila szakmai igazgató, de én is csatlakozom azokhoz, akik úgy gondolják, hogy csapatként értük el ezt a sikert.

A Kisvárdához ezer szállal kötődő Fodor András sokáig alapembernek számított, ám éppen egy évvel ezelőtt, a Soroksár elleni hazai bajnokin (2–3) kiállították, és azóta nem tudott magának állandó lehetőséget kiharcolni. Az ilyen Békéscsaba és Szolnok elleni egyszeri-kétszeri alkalmak elegendőek arra, hogy újra felhívja magára a figyelmet a játékos?

– Egyrészt meg kell ragadni a lehetőségeket, másrészt pedig akkor is edzeni kell tovább, ha esetleg tartósan a kispadra szorul az ember – felelte a 30 éves, ballábas futballista. – Ha beletörődnék abba, hogy nem játszom, azzal csak magamat idegesíteném, és akkor az kihatna a csapatra is. Harcolok, küzdök, és ha megkapom a lehetőséget, akkor próbálok bizonyítani. Remélem, ezúttal sikerült.

Erre a hétvégi csapat kijelölésekor kaphatja meg a választ Fodor András, a várdaiak az NB II következő, vasárnapi játéknapján a sereghajtó SZEOL SC-t látják vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!