tündérszépek

2020.12.18. 15:05

Értékes nyeremények várnak a legszebbekre

Jelentkezz még ma, és legyél Te a következő szépségkirálynő!

20200127 Budapest Izgatottság lengte körül a fővárosi Fortuna stúdiót január 27-én délután, hiszen megválasztották a Tündérszépek szépségverseny 2020-as királynőjét. Fotó: Bánkúti Sándor BS Bors A képen Beke Frida

Forrás: Bors

Fotó: Bánkúti Sándor

Újra elindul a Tündérszépek, a megyei szinten startoló, majd regionális fordulókon keresztül országos döntőig haladó szépségverseny. A megyei és regionális fordulók helyszíne az online tér, tétjük a továbbjutás. Ezeket követi két közönségszavazás, majd az országos döntő, ahol tízmillió forint értékű ajándékok találnak gazdára. A finálé előtt a legszebbek felkészítőtáborban vesznek részt, és szépségkirálynők segítségével vágnak neki a megmérettetésnek.

Húszan jelentkeztek a megyéből

Az országos versenyhez tavaly csatlakozott először lapunk, a Kelet-Magyarország és hírportálunk, a Szabolcs Online. Megyénkből több mint húszan jelentkeztek, végül tizenöt lány vállalta a megmérettetést. A Tündérszépek megyei fordulójából négy hölgy jutott a regionális fordulóba. Egyet olvasóink, hármat pedig a zsűri tagjai választottak ki. A lányokra interneten is lehetett voksolni, a Szabolcs Online látogatói Romhányi Dorinát juttatták tovább. A zsűri tagjaitól a legtöbb voksot a tarpai Peka Mercédesz Viktória kapta. Ugyancsak továbbjutott Béke Frida, aki megyénkben született, Polgáron él, a zsűri harmadik választottja pedig a nyíregyházi Lencsés Fanni volt.

Életre szóló élmény

A döntőn 19 megye szépségei vettek részt, ahová Béke Frida is bejutott. A királynői korona a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került, az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Ők már tudják, mekkora élmény a Tündérszépek – tudd meg Te is! Jelentkezni a szon.hu/tunderszepek oldalon lehet, a játékszabályzat is a portálunkon olvasható.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!