Uncategorized

2012.04.16. 10:41

Záhonyi nyugdíjas közösség kettős jubileuma

Záhony - Megalakulásának 35. évfordulóját ünnepli idén a záhonyi Életet az Éveknek Nyugdíjas Klub Egyesület és ebben az esztendőben lett 20 éves a közösség Arany Ősz Népdalköre.

Záhony - Megalakulásának 35. évfordulóját ünnepli idén a záhonyi Életet az Éveknek Nyugdíjas Klub Egyesület és ebben az esztendőben lett 20 éves a közösség Arany Ősz Népdalköre.A nyugdíjas klub már az év első hónapjai után is számos érdekes programot tud maga mögött. Például egy-egy versmondó és kórus produkcióval sikerrel szerepeltek az Országos Nyugdíjas Ki Mit Tud? Hévízen megrendezett döntőjében, több alkalommal felléptek a határvárosi állampolgári eskütételeken, jelenleg pedig az április 30-án tartandó városnapi kulturális műsorra készülnek. Mindemellett számos formában kapcsolódnak a város közéleti eseményeihez, rendezvényeihez, a különféle lokálpatrióta kezdeményezésekhez.

A kettős évfordulót nyáron egy nagyszabású klubtalálkozóval szándékoznak megünnepelni.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!