Uncategorized

2015.06.12. 14:10

SÁTORALJAÚJHELY

Egynapos, buszos kirándulásra hívjuk Önöket Sátoraljaújhelyre!

Egynapos, buszos kirándulásra hívjuk Önöket Sátoraljaújhelyre!

Program: indulás a kora reggeli órákban Nyíregyházáról, folyamatos utazás a Zemplén Kalandparkba, mely aktív kikapcsolódást kínál: vendégeink (min. 15 fő esetén) 20% kedvezménnyel vehetik igénybe a libegőt, a bob-, a hófánk-, illetve a kalandtúrapályákat (kivétel: az új „Sólyom” és „Dongó”).

Továbbhaladunk a főzőverseny helyszínére, Széphalomba, ahol az ínycsiklandó falatok mellett érdekes programokon vehetünk részt: koncertek, „Ízek udvara”, vadászgörény-simogató, solymászbemutató, trófeakiállítás, favágó verseny, íjászat. Lesznek kézművesek, vásárosok is.

Sztárvendégek: Sági Szilárd, Vágó Piros.

Ebéd után szabadprogram keretében megtekinthető A Magyar Nyelv Múzeuma és a Kazinczy Ferenc Emlékcsarnok (felnőtt jegyár: 600 Ft/fő).

Időpont: 06.20. Ár: 3 990 Ft/Fő Foglalás 2015. június 17-ig partnerünk, az Expert-Holiday Utazási Iroda elérhetőségein:

46/780-450,

Eng. szám: U-001257,

adószám: 23314823-2-05.

További információkat a Kelet ügyfélszolgálatán (Nyíregyháza, Dózsa György út 4-6.) is kérhet.

A részvételi díj tartalmazza az utazás és az ebéd költségét, valamint a csoportkísérő díját. A díj nem tartalmazza: az italfogyasztást az ebéd mellé, illetve a fakultatív programok díját. A buszt a meghirdetett részvételi díjjal minimum 35 fő jelentkezése esetén indítjuk. A rajtunk kívülálló körülmények miatti programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!