Uncategorized

2017.06.20. 14:10

Nyíregyháza legújabb tandíjmentes gimnáziuma - Leonardo Média Akadémia Gimnázium

<strong>A Leonardo Média Akadémia több mint tíz éve működő köznevelési intézmény. Ez idő alatt megismertük a diákok világát, igényeit, képességeit, a környezetükkel szemben támasztott követelményeit. Tévedés azt hinni, hogy a gyermekek nem tudják, mit akarnak a világtól, hogy nem álmodoznak, hogy nincs bennük akarás...</strong>

A Leonardo Média Akadémia több mint tíz éve működő köznevelési intézmény. Ez idő alatt megismertük a diákok világát, igényeit, képességeit, a környezetükkel szemben támasztott követelményeit. Tévedés azt hinni, hogy a gyermekek nem tudják, mit akarnak a világtól, hogy nem álmodoznak, hogy nincs bennük akarás...

Nyíregyháza belvárosában csodaszép épületben tanulhatnak majd a Leonardo diákjai. A hagyományos nagy osztálytermek helyett itt sok-sok kisebb csoportban lehet a tantárgyak szinte mindegyikét tanulni, és folyamatos az egyéni fejlesztés is. Nyíregyháza új gimnáziumában a nevelés és oktatás alapfogalmait felváltja az értékközvetítés, a személyiségfejlesztés. A tanár-diák viszony partnerségen alapul. A tanulást szolgáló eszközök a jövő lehetőségeit is felmutatják.

A Leonardo Média Akadémia tevékenységének középpontjában eddig is az informatika állt. Ezért leendő gimnazistáink ezen a területen is a legjobbat, a legújabbat kapják. IBM és Mac gépekkel felszerelt korszerű tantermekben nyílik ki a világháló, miközben hisszük, hogy az informatikát nem tanulni kell, hanem jól csinálni. Ehhez kapcsoljuk a szédületes tempóban fejlődő mobil telefonok, digitális fotó technika használati lehetőségeit megismertető foglalkozásainkat, melyek a világ megismerésének és önmagunk profi megmutatásának lehetőségeit kínálják.

A világ, a tágabb környezet azonban nemcsak virtuálisan nyílik meg. Diákjaink csereprogramokon vesznek részt Európa országaiban, hogy gyakorolják, amit itthon megtanulnak. Nálunk nem szavakat kell magolni, hanem beszélgetni, zenét hallgatni, bulizni, szórakozva tanulni.

Szeptembertől a 9. és 10. osztályosokat várjuk. Társakat keresünk az új, izgalmas suli beindításához. Elsősorban diákokat, akik nem ragaszkodnak a hagyományos órakeretekhez, a klasszikus tanítási módszerekhez, akik éhesek az izgalmas tanulásra, a megszerzett tudás biztonságára, akik álmodozók, de meg is akarják valósítani álmaikat, nyitottak a világra, az emberekre, társaikra. Vagyis minden jelentkezőt szívesen fogadunk, mert hisszük, hogy ilyen a mai diák.

Várjuk tanárok érdeklődését is! Mindhatni korra, nemre való tekintet nélkül számítunk minden olyan kollégára, akik nem szereti a taposómalomszerű napi gyakorlatot, akik partnert tud látni a diákban, és együtt akar szárnyalni vele. Akinek van ötlete, kedve, akarata, szándéka a különlegesre, az értékteremtőre, az együttműködésre.

Érdeklődni lehet:

+3642 788  430,

+3630 506 5448,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!