Nyíregyházi szórakozóhelyen lopott mobilt és pénztárcát – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Nyíregyházi szórakozóhelyen lopott mobilt és pénztárcát – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: Pixabay
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2018. október 21-én Nagycserkeszen elfogtak egy 41 éves helyi férfit. Ellene a Nyíregyházi Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2018. október 21-én a hajnali órákban egy nyíregyházi szórakozóhelyen egy alvó állapotban lévő fiú kabátjából eltulajdonította a pénztárcáját, majd ugyanezen a helyről elvitte egy vendég asztalon hagyott mobiltelefonját. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a férfi több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. A rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. október 21-én Baktalórántházán ellenőrzés alá akartak vonni egy személygépkocsival közlekedő férfit. A járművezető a megállításra irányuló szabályos rendőri jelzést figyelmen kívül hagyta, de a rendőrök utolérték, és intézkedés alá vonták. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 22 éves helyi férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A rendőrök a baktalórántházi lakost gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés