Villám csapott egy csengeri házba – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Villám csapott egy csengeri házba – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: Pixabay
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. július 15-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy személygépkocsi motor és utastere szombat délben a 38-as számú főúton, Tiszanagyfalu és Virányos között. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Épületre borult egy tizenöt méteres fenyőfa szombat délelőtt Nyírbátorban, a József Attila utcában. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a kiborult fát.

Úttestre dőlt és akadályozta a közlekedést egy nagyméretű akácfa szombat délelőtt Baktalórántháza és Rohod között. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt.

Villám csapott egy lakóház tetejébe szombat délután Csengerben, a Szatmári utcában, ahol az elektromos hálózat is megsérült. A város önkormányzati tűzoltói a meglazult tetőfedő anyagokat visszahelyezték, az önkormányzat gondoskodott az ott lakók elhelyezéséről. Személyi sérülés nem történt.

Hídpillérnek ütközött egy személygépkocsi szombat délután Tyukodon, a Nem József utcában. A helyi önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, az üzemanyag-szivárgást megszüntették. Személyi sérülés nem történt.
– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés