Téglával törte be a nyíregyházi iskola udvarán parkoló autó ablakát – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Téglával törte be a nyíregyházi iskola udvarán parkoló autó ablakát – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 25-én történt rendőrségi eseményeiből. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M.

Mihály 39 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2018. május 25-én egy nyíregyházi iskola udvarán parkoló gépkocsi ablaküvegét egy téglával betörte, majd abból eltulajdonított egy táskát, a benne lévő okmányokkal, készpénzzel és mobiltelefonnal együtt. A sértett észlelte a cselekményt és a férfi után eredt, akit a rendőrök kiérkezéséig visszatartott. Az egyenruhások a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a további eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2018. május 25-én Fehérgyarmaton elfogtak egy 23 éves kisari férfit. Ellene a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Fehérgyarmat.
SZON.HU


hirdetés