Ingatlanbazár

2024.02.24. 07:00

Hatalmas házban élne Nyíregyházán? Van egy ajánlatunk!

Szon.hu

Forrás: Fotó: ingatlanbazar.hu

Képzelje el, hogy van két lakásnyi terasza, egy kertész által gondozott kertje, gardróbszobája és négy hálószobája egy lakóparkban Nyíregyházán. Ha azt hiszi, 222 négyzetméter nem lehet ízlésesen belakni, akkor téved. Ha azt hiszi, akkor a ház, hogy el is veszne, megint csak téved. Kandallóval, klímával keresi új tulajdonosát ez a ház, amely lehetőséget biztosít arra is, hogy otthonról dolgozzon egy erre kialakított helyiségben!

“Báthory lakóparkban eladásra kínálok egy 222 nm hasznos alapterületű 4 hálószobás 2008 ban épült , 900 nm parkosított telken fekvő önálló családi házat. Az ingatlan 38 as Porotherm téglából épült a mai kor elvárásainak megfelelő 15 cm- es szigeteléssel. Az otthon melegéről új kondenzációs kazán padlófűtéssel illetve hangulatos kandalló, hűtéséről újszerű klímaberendezés gondoskodik.

A 150 nm.-es alsó szinten előszoba, nappali-étkező, konyha, hálószoba, mosókonyha, mosdó illetve a hálószobából közvetlenül is elérhető fürdőszoba is helyet kapott ahol kád illetve zuhanyzó is rendelkezésre áll. A nappaliból kijutunk a kb 40 nm es ,közvetlen kertkapcsolatos fedett teraszra ami tökéletes helyszín családi ,baráti összejövetelek lebonyolítására.

A fenti 72 nm .- es szintre érkezve 3 hálószoba,fürdőszoba illetve hatalmas szintén 40 nm alapterületű,panorámás terasz is helyet kapott.Ugyanitt gardróbhelyiség illetve dolgozószoba is kialakításra került.

A kertész által gondozott meseszép, fúrott kútról üzemelő öntözőrendszerrel ellátott kertben tárolóhelyiségek is épültek.A ház egyébként is igen kedvező rezsijét 5 kw.-os 2033 ig szaldóelszámolásban lévő napelemrendszer is támogatja,Az autók elhelyezéséről 36 nm .- es 2 állásos fűtött garázs gondoskodik.A ház biztonságáról kamerarendszerrel kiegészített riasztó felel..”[...]

További jó lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában