Helyi közélet

2016.11.29. 13:57

Videó: Véletlenül esett, vagy direkt ugrott a vonat alá a nyírkátai férfi? Nem hisznek neki, ő is perel

Nyírkáta - Beperelte a biztosítókat az a nyírkátai férfi, akinek lábát két évvel ezelőtt vágta le egy vonat a nyírcsászári vasútállomáson. Hiába volt biztosítva 14 társaságnál, 29 szerződéssel, nem fizetnek neki - <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/nem-hisznek-neki-o-is-perel">derült ki az rtl.hu riportjából</a>.

Nyírkáta - Beperelte a biztosítókat az a nyírkátai férfi, akinek lábát két évvel ezelőtt vágta le egy vonat a nyírcsászári vasútállomáson. Hiába volt biztosítva 14 társaságnál, 29 szerződéssel, nem fizetnek neki - derült ki az rtl.hu riportjából.

A biztosítók szerint ugyanis csalást követett el és ő maga feküdt a sínekre. Ezért ők is perelnek. Bár a rendőrségi nyomozás szerint baleset történt, a bíróság dönt majd. Évekbe is telhet mire jogerős ítélet születik.

Forrás: rtl.hu



Nyírkáta - Sándor mindkét lábát még két éve vágta le a vonat Nyírcsászáriban, az eset előtt több biztosítást kötött meg. Júliusban vádat emeltek ellene csalás miatt, most azonban ő perli a biztosítókat - adta hírül a Bors.


Nyírkáta - Az ország eddig legnagyobb biztosítási ügye, vagy az ország legnagyobb biztosítási csalása. Egy nyírkátai férfi, Sándor az ügy főszereplője, aki két évvel ezelőtt a vonat alá került, és mindkét lábát elvesztette. Sándor korábban majdnem 30 biztosítást kötött, ezért járna neki most a hatalmas összeg. Vagy, ha úgy ítélik meg, hogy csalt, akár 10 év börtön - derült ki a Házon kívül riportjából.

 


Nyírcsászári - Akár 10 évet is kaphat az a csaló, aki a gyanú szerint biztosítási pénzért feküdt egy vonat elé tavaly előtt Nyírcsászáron. Ha nem vették volna észre a csalást, csaknem 1 milliárd forintot fizethettek volna neki a biztosítók. Ehelyett a rendőrség most vádemelést javasol ellene.

 


Nyírkáta - A helyiek nem értik, hogy feküdhet valaki direkt a vonat alá. Furcsa embernek ismerték meg Cs. Sándort.

Nyírkáta - Több biztosító társaságnál is kötött balesetbiztosítást, majd szándékosan bemászott egy mozgó vonatszerelvény utolsó vagonjának utolsó tengelye elé, amely átment a lábán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában