VIDOR Fesztivál 2023

2023.08.28. 17:30

A helyén kezeli a népszerűséget

A fiatal énekesnő az érzéseit, élményeit foglalja dalba.

Száraz Anita

Paulina lendületes koncertet adott

Fotó: Sipeki Péter

A VIDOR Fesztivál nyitónapján lépett fel a Kossuth téri nagyszínpadon Paulina, akivel a koncert előtt Babidorics Eszter, a Mustár FM önkéntese beszélgetett. 
A fiatal énekesnő az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorának köszönhetően szinte egyik percről a másikra robbant be a köztudatba. A hirtelen jött népszerűséggel kapcsolatban azt mondta, a műsor alatti időszakban ez szinte kezelhetetlen volt – nemcsak neki, de szinte valamennyi szereplőnek –, de később megtanulta jól kezelni az ismertséggel járó helyzeteket, és ma már ez nem viseli meg, sőt inkább feltölti. 

Azt vallja, hogy a rosszabb életszakaszokat is meg kell élnünk, törekedve arra, hogy minél rövidebb idő alatt túljussunk ezeken, de ő tudatosan figyel arra, hogy mindennek észrevegye a jó oldalát is. A dalai is ezt a szemléletet tükrözik, így a sok-sok vidám, pozitív kicsengésű szerzeménye mellett olyan dalai is vannak, amelyek azt mutatják meg, hogyan lehet kimászni a gödörből. 

A dalai róla szólnak 

Paulina nem csak énekel, a szövegeket is ő írja, és ahogy fogalmazott, dalai lendületesek, pozitívak és őszinték. – A legtöbb szerzeményemet magamról írom, az érzéseimet, élményeimet foglalom dalba, és mivel ezekkel teljesen kiadom magam a közönségnek, többet dolgozom a szövegekkel, mintha mások érzelmi világát jeleníteném meg. Szerintem az emberek szeretik azt látni, hogy egy előadó a színpadon mindent megtesz azért, hogy élményeket adjon, de ehhez az kell, hogy tele legyen energiával, s hogy őszinte legyen. Én gyakran izgulok a koncertek előtt, főként amiatt, hogy vajon az új dalainkat hogyan fogadják, tetszik-e nekik, és azért próbálom meg minden fellépésen a maximumot nyújtani, mert lehet, hogy van a nézők soraiban valaki, aki már régóta várt arra, hogy láthasson bennünket, s nem okozhatunk neki csalódást. Imádom a közönséget, fantasztikus érzés látni, ahogy mosolyog a dalokat hallgatva – mondta Paulina, a beszélgetésből pedig az is kiderült, hogy szakmai szempontból Bruno Mars és Rúzsa Magdi a példaképei, egyébként pedig az anyukája. 

Mindenben támogatják 

Az énekesnőt mindenben támogatják a szerettei, nagyon boldogok voltak, hogy valóra válthatta az álmait. – A próbák és fellépések miatt jóval ritkábban találkozunk, és bár ennek nem örülnek, nem keltenek bennem emiatt lelkiismeret-furdalást. Hálás vagyok ezért – mondta, és hozzátette: igyekszik önmaga maradni, és mert a magánember és az előadó nem különül el benne, nem vív nagy csatákat magával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában