Karambolokkal és tűzesetekkel indult a hétfő – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. július másodikai délelőtti és délutáni katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn kora délután Nyíregyházán, a Kiss Ernő utca és a Deák Ferenc utcák kereszteződésében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben öten sérültek meg, köztük egy gyalogos.

Szintén két személygépkocsi ütközött össze a délutáni órákban Nagyhalász belterületén, az Arany János utcában. A balesetben ketten sérültek meg. Az ibrányi önkormányzati és a nagyhalászi önkéntes tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították.

Fél hektáros területen a vágástéri hulladék gyulladt ki hétfőn délután Magy külterületén. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Családi ház villanyórája, valamint elektromos kapcsolószekrénye kapott lángra a délutáni órákban Dögén, a József Attila utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy kézi porral oltó berendezéssel akadályozták meg a lángok továbbterjedését, majd értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Ibrány.
SZON.HU


hirdetés