Kisvárda Master Good – Pontokba kerültek a hibák

Akt.:
A pontrúgások utáni figyelmetlenségek okozták a piros mezes várdaiak vesztét
A pontrúgások utáni figyelmetlenségek okozták a piros mezes várdaiak vesztét - © Fotó: nso.hu/Makovics Kornél
Kisvárda – Játékban javult a kisvárdai csapat, ám egy rövidzárlat eldöntötte a paksi meccs sorsát.


Sajnos, szombaton érvényesült a papírforma. A Paks felújított stadionjában bőven maradt hely a lelátókon, pedig az atomvárosi csapat az idén is hozza formáját. Légiósok nélkül, magyar edzővel stabil csapatot alkotnak, így ők voltak az esélyesek a Kisvárda Master Good elleni bajnokin. Persze, ez nem azt jelentette, hogy a szabolcsiak a debreceni vereség után nem szerettek volna javítani a mérlegükön. Nem sikerült, és ebben nagy szerepe volt néhány nagy egyéni hibának.

Egyből góllal büntetnek

– Egy-két egyéni fegyelmezetlenség, egy kis rövidzárlat és már 2-0-ra vezetett a Paks – kezdte visszatekintését a szombati bajnokira Dajka László, a Kisvárda Master Good SE vezetőedzője. – Se előtte, se utána nem játszottunk alárendelt szerepet, játékban megfelelőt nyújtottunk. Viszont attól kezdve – amikor hátul mindkétszer belehibáztunk – kezdve csak futottunk az eredmény után, megvoltak a lehetőségeink arra, hogy kozmetikázzuk az eredményt, de a végén a hazaiak szereztek egy, az önmaguk számára megnyugtató gólt. Azt kell, hogy mondjam, hogy az elmúlt héthez képest játékban nagyon sokat léptünk előre, viszont azt veszem észre, hogy jönnek az egyéni hibák. Amit nem csak helyzettel, hanem egyből góllal büntet az ellenfél. Ahhoz még nem vagyunk elég jók, hogy az ilyen mérkőzésekből talpra tudjunk állni.

A hét vége most is fordulómentes lesz a válogatott szereplése miatt.

Pihenő szombatra, vasárnapra

– Már nyilatkoztam, hogy nem szeretem ezeket a bajnoki szüneteket, de ha ez van, akkor ennek megfelelően fogunk dolgozni. Amikor nyertünk, jöttek a pontok, akkor sem foglalkoztam azzal, hogy kell nekünk ez vagy nem. Én jobban örülnék neki, ha egy héten belül tudtunk volna javítani.

A mester még azt is elmondta, hogy szombatra és vasárnapra pihenőt kapnak a játékosok, hétfőtől pedig készülnek a Mezőkövesd elleni hazai meccsre.

MLKisvárda.
SZON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés